|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivo Penchev Гост
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 21:15 Заглавие: ot kade moje da se zakupi microinvest ofis. |
|
|
Ot kade moga da si zakupq Microinvest Delta ili tam kakvo se kazva.I na kakva cena? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
informa_VT
Регистриран на: 10 Авг 2002 Мнения: 72 Местожителство: Veliko Tarnovo
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 09:36 Заглавие: Interesyt Vi e zaslujen ! |
|
|
Uvajaemi priatelu,
Otgovor na vaprosite Vi moje da bade nameren na saiita v koiito ste bili - ako otdelite vreme i dobronamereno go razgledate, ste imate polza. Az systo sistemno posestavam www.microinvest.net. Dalboko sym ubeden za polzata ot otdelenoto vreme v tchetene na podmenutata. Sled takiva momenti , vazmojnostite i ideite mi se uvelitchavat, tvyrde tchenno za dnesno vreme posledstvie.
Moje da zapotchnete v natchaloto, spored individualnite Vi vazmojnosti samo s Microinvest_DELTA - dvustranno stchetovodstvo, ili s Microinvest _Prima - ednostranno sthetovodstvo, ili s variantha na dostypen sklad - Microinvest_Jinior - za da mojete za kratyk vyv vremeto moment da ste pred Vashi poznati, koito mogat da si pozvoliat da otdeliat 5-6 pyti povetche sredstva. Garantira Vi se po preporytchania natchin 5-6 pyti po-visoko ravniste ot vaprosnite poznati , nezavisimo ot ravnisteto na komputyrnite Vi i stchetovodni umenia ili ravnisteto na vyzrastta Vi.
Po-prosto kazano - zapazena marka na Microinvest e LAKONITCHNOSTTA v podhoda na davane na plodovete na intelektualnia produkt - kratyk e pytiat v udovletvoriavane potrebnostite na tyrsestite
Moje da si zakupite priako ot Microinvest , tchrez sastia sait kakvoto pojelaete . Metoditchno rakovodstvo za rabota moje da si izteglite systo ot tam, a ako pretchenite , tche se nujdaete ot ulesnenie v pyrvite Vi stypki - pozvanete na ofisnite telefoni (02)9-55-53-34 ili (02)9-55-55-15 ili tchrez 60-te regionalni predstavitelstva v stranata.
Uspeh, iskreno Vi jelaem !!! _________________ Informa_VT |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Петър Маринов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 07:44 Заглавие: Re: ot kade moje da se zakupi microinvest ofis. |
|
|
Microinvest Офис Пакет, а и всеки от останалите продукти можете да закупите по различни начини, които ще изброя по-долу:
1. От централния офис в София - кв. Павлово, бул. "Цар Борис III" N 215, сградата на "Геопланпроект", ет. 14
2. Ако разполагате с дебитна или кредитна карта можете да закупите всеки един от продуктите on-line директно от Internet!
3. Като направите банков превод в ТБ "Биохим" на сметките на фирмата.
4. От нашите дистрибутори в цялата страна - можете да видите техен пълен списък от интернет адреса на сайта ни в меню "За контакти": http://www.microinvest.net или директно от http://www.microinvest.net/contacts.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|