| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
moxito
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 10:24 pm Заглавие: Поддържа ли се Tremol ZM-KL Warehouse Open? |
|
|
| Здравейте, интересува ме дали се поддържа от Warehouse Open този апарат и въобще кои апарати с КЛЕН се поддържат? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2011 4:54 am Заглавие: |
|
|
| Би трябвало да работи. До няколко дни ще знаем със сигурност. |
|
|
 |
moxito
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2011 8:07 pm Заглавие: |
|
|
| Ще изчакам тогава вашите отзиви. |
|
|
 |
Георги Янков Microinvest

|
Пуснато на: Чет Май 05, 2011 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Тествахме касовият апарат и няма никакви проблеми.
Настройва се като Tremol ZM03.
P.S. Очаквайте нова версия до дни. |
|
|
 |
moxito
|
Пуснато на: Чет Май 05, 2011 2:48 pm Заглавие: |
|
|
| Благодаря . |
|
|
 |
moxito
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 9:29 pm Заглавие: Не мога да се свържа с Tremol ZM KL |
|
|
| Здравейте, опитвам се да свържа касов апарат Tremol ZM KL Warehouse Open v. 1.11.4.30 но за сега не успявам. Създавам си ново фискално устройство , настройвам го да бъде Tremol ZM03 , при тест изписва : "Връзката с устройството беше успешна" но след като натисна бутона ОК изписва грешката : "Възникна грешка в периферно устройство! Errors: GeneralError" . Сменях портовете но пак без резултат.Имате ли някаква идея къде може да е проблема ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 2:20 pm Заглавие: |
|
|
| Напишете за резултата, все пак 4 човека от нашата фирма се занимаваха с този проблем. |
|
|
 |
moxito
|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 9:24 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте, просто не бях влизал във форума и за това не съм писал.
Резултат за момента е GeneralError т.е. не мога и не мога да се свържа с апарата. След инсталация на версията която ми беше пратена от Георги Янков и заместване на файловете в /bin с онези които изпратихте и добавяне на Warehouse.Hardware.Tremol.dll единствения знак че има някакво придвижване е че в момента в който включих наново програмата и направих редакция на у-вото и когато кликнах "ОК" се появи "GeneralError" но аз затворих прозореца и опитах да направя продажба.При приключване на продажбата за първи път отметката за фискална бележка беше достъпна но при всеки опита да приключа продажбата излизаше грешка че не може да се направи връзка с у-вото.
Всеки следващ опит който правих да добавям ново у-во или да редактирам довежда до "GeneralError" но вече и отметката за фискално у-во при пприключване на продажбата вече бе недостъпна.Утре рано ще преинсталирам наново всичко включително и OS и ще пиша тук резултата.
Благодаря ви за проявеното внимание ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2011 8:04 pm Заглавие: |
|
|
| Ако отново не стане ми пуснете Ваш телефон на ЛС. Ние ще Ви потърсим за да решим еднозначно проблема. Вие от София ли сте? |
|
|
 |
|