| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mn
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 11:07 am Заглавие: Проверка на тапа |
|
|
Здравейте,
както ми бяхте отговорили преди месец, от Register.microin......... мога да проверя и да си изтегля кода, който е необходим за активиране на склад про закупен заедно с касов апарат.
При въвеждане на номера на тапата:
BR111107084708H
ми излиза съобщение, че на посочената тапа няма регистриран продукт.
При получаване на тапата, в пакета нямаше код, а поясненията на Виктор Павлов бяха, че от сайта ви мога да си получа кода бързо и лесно 24/7.
Сега ми се налага да го ползвам, но не мога да го регистрирам, поради описаните причини.
Моля да ми изпратите въпросния код за да си свърша работата. Знам че са празници, но за въпросните тапи обещанието е за подръжка 24/7
Благодаря предварително
Весели празници |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 11:31 am Заглавие: |
|
|
Много е важно откъде е получена тапата. Ако е от нас или наш дистрибутор, тогава би трябвало тя да е активирана. Ако е чрез промоция с касов апарат, тогава Вие се обаждате и ние активираме продукт по избор.
Напишете ни за да Ви дадем съвет. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
|
 |
mn
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 3:31 pm Заглавие: ключ |
|
|
Склада е купен от Дейзи.
Би трябвало когато продадете продукт да вкарате тапата във вашата система.
Както и да е. Написал съм номера на тапата. От къде мога да получа ключа впредвид празниците.
Също така имайте впредвид, че всеки път когато се наложи да ви знъня на телефона е истинско премеждие, защото линиите са винаги заети.
Би трябвало да мога да получа кода по електронен път. Написал съм ви номера на тапата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Последните промоции бяха с избор между:
1. Microinvest Склад Pro;
2. Microinvest Делта Pro;
3. Microinvest ТРЗ и ЛС Pro.
Ние активираме продукт според нуждите на клиента. Вие 1. Microinvest Склад Pro ли искате на този ключ? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
|
 |
mn
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Пакета, който предложиха беше склад про и склад про лайт.
Това е пакет от началото на годината. До сега не ми се налагаше да го ползвам и за това не съм го активирал.
Благодаря предварително |
|
|
 |
Иво Мирчев Site Admin

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2012 6:26 am Заглавие: |
|
|
Христос Воскресе!
Пакетът можете да активирате в работно време на служебните ни телефони. След това всичко е електронно - проверка на лицензите, които имате и т.н.: register.microinvest.net
Акцията с производители на касови апарати е специфична. Това е и причината да има първоначална регистрация на хардуерния ключ. |
|
|
 |
mn
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2012 12:39 pm Заглавие: |
|
|
За пореден път ме разочаровате!
Не е проблем факта, че трябва да загубя час за да се свържа с вас, а това, че преди няколко месеца попитах каква е процедурата и ми беше отговорено от Виктор Павлов, че мога да си получа кода чрез сайта ви.
Толкова ли е трудно да направите едно описание към продукта относно активацията.
Вече съм склонен да спра да предлагам ваши продукти на мои клиенти, защото за пореден път се излагам.
Подръжката ви няма нищо общо с това, което беше преди 4-5 години.
Весели празници |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2012 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Нека да разгледаме ситуацията:
1. Всичко трябва да стане през почивен ден. От началото на годината са минали почти 120 дни. Изведнъж се оказва, че точно в събота (средата на 4 почивни дни) тапата започва да е истерично необходимо? Защо така се налага? Не можеше ли през останалото време да се вземат кодовете?
2. За да улесним клиентите, точно както е написал Иво Мирчев ние им дадохме избор на един от няколко различни пакета. Към тапата има придружително писмо, което описва точно този процес. Защо не съблюдавате и спазвате инструкциите в това писмо? Там е написано, че трябва да активирате тапата чрез обаждане в нашия офис и избор на определен продукт.
3. Аз лично се опитвам да Ви помогна, но ние сме въвели много строги ограничения, ключ може да се получи и променя само от IP на нашия офис. Аз няма как да "прехвръкна" до офиса за да Ви генерирам такъв номер. И никой не е предполагал, че такъв номер ще е необходим в извън работно време.
Тук ще добавя и следните факти:
1. Вие казвате, че поддръжката се е влошила в последните 4-5 години. Покажете това с факти какъв проблем не Ви е решен, защото сега аз съм с дежурния телефон и всички, които са се обадили благодарят, че има кой да ги упъти и помогне дори в почивни дни. Покажете конкретно проблеми, които не са решени специално за Вас!
2. Днес бях при близък познат, който използва друг софтуер в дейността си в автосервиз. Имаше реален софтуерен проблем и след като в продължение на 1 час издирвахме телефона на колеги, накрая вдигна някакъв много сънен глас (възможно е човекът да беше полу-пиян) и точните думи бяха: "Кво ме занимавате днес, немате ли си друга работа в почивните дни?"
Сега като знаете реалната ситуация кажете какво мога да направя през тези дни? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
|
 |
nikolovvd
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 9:43 pm Заглавие: |
|
|
В такъв случай, когато дистрибутор на ЕКАФП продава на клиент промоционален пакет от типа - ЕКАФП+Склад Pro+Склад Pro Light+USB тапа, то негово задължение е да се обади в Микроинвест и да заяви, че на съответния номер хардуерен лиценз съответства Склад Pro и Склад Pro Light. Тогава при инсталацията на клиентската машина, системата за лицензиране през Интернет ще работи безотказно на принципа 24/7 и няма да сме зависими от Колцентъра на Микроинвест, почивни и празнични дни, както и в коя част от денонощието сме седнали да инсталираме, настройваме и тестваме.
С други думи грешката е вярна и топката е в нашето поле.  |
|
|
 |
Иво Мирчев Site Admin

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 10:48 pm Заглавие: |
|
|
При хиляди реализирани тапи подобни недоразумения са нормални. Да не забравяме, че и производителите на касови апарати бяха под голямо напрежение през последните седмици...
Казусът с @mn е решен вече, всичко е ОК. |
|
|
 |
|