Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Стефан Чернев
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 08:17 Заглавие: |
|
|
За настройка на сметките за импорт, които да се извеждат по подразбиране моля ползвайте опцията в ТРЗ Pro - Редакция/Администриране/Счетоводни сметки. Делта Pro чете настройките за сметките, които са въведени в ТРЗ Pro. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
katyamer
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 09:40 Заглавие: |
|
|
Това и направих още в началото, но има сметки, които аз не използвам (например 604/5), но в Делта Про ми излиза съобщение невалиден номер на сметка и отказва импорта на операциите със стойност различна от нула. Не съм сигурна дали правилно обяснявам, за което моля да ме извините  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 11:13 Заглавие: |
|
|
Свържете се с нас на 02/9555515 за анализ и информация. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
katyamer
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 11:16 Заглавие: |
|
|
Благодаря, ще го направя! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
katyamer
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 12:01 Заглавие: |
|
|
Сега имам предложение за ТРЗ и ЛС Про:
Може да се направи нещо, за да се трият тези счетоводни сметки, които не се използват (например за самоосигуряващи се или граждански договори). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2012 14:30 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
към момента всяка справка може да се експортира в секция Обработка на резултата в Excel и да се редактира според предпочитанията. Ще обсъдим варианта и за визуализиране само на редовете, където присъстват суми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hariti
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2012 09:37 Заглавие: |
|
|
Ще има ли тримесечна справка за статистиката до края на месеца? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2012 11:11 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Със сигурност в следващи версии на програмата ще бъде въведена и тази справка, но не можем да се ангажираме със срок до края на месеца. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hariti
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2012 12:57 Заглавие: |
|
|
Ами постарайте се тогава поне до 10-ти да я има. Изобщо не е сериозно от ваша страна. Не е нормално в 21 век да имам програма за заплати и да правя тримесечна справка за статистиката "на ръка". Срокът за предаване е до 15-ти октомври. Чакахме за 1-то тримесечие, за 2-то тримесечие, сега и за 3-то тримесечие ако не може да я направите, с извинение ама "да ви пикам и на програмистите". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavib
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2012 13:52 Заглавие: |
|
|
Извинявам се много обаче това не е селски форум и не ми се четат цинизми поне специално на мен и предполагам и на другите участници.
Темата специално е за подобрения на продукта.
Нека не забравяме също така че програмата е в продажба ако не се лъжа някъде от година и вече се смята за една от най-добрите програми за ТРЗ и ЛС.
Разбира се има и много неща които трябва да се направят още и те ще бъдат направени всички, за това Ви моля да не се изказвате по този начин. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2012 14:24 Заглавие: |
|
|
А според Вас сериозно ли е програми по подобн характер да нямат възможност за локална и интернет връзка. До 2010 роботех в една фирма която ползваше складова и програма за фактуриране точно от този тип. А и двете бяха платени. Сам си правете извода дали продуктите на Микроивест за заизхвърляне. Аз твърдя че не!
А и според Вас сериозно ли е Българките институции да нарушават изисквания на ЕС. Не намериха 5 години начин да ме информират че трябва да си подам молба за синхронизация на данните за здравни осигуровки по ЕГН и ЛНЧ. А НАП от 8 месеца немогат да ги синхронизират нищо,че на 28.02.2012 съм подал молба в НАП по местоживеене. Сега и по двете съм здравно неосигурен.....
Бас ловя, че ако си 50 или 100 евро на екипа на Микроивест или @Slavib, ще ги сихронизира за не по-вече от 2 работни дни, а в НАП взимат заплати за пиене на кафе. _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
M: 0882418526
W: https://www.danistudio.net/
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Desislava Andrianova
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2012 15:47 Заглавие: предложение |
|
|
за ТРЗ и ЛС ПРо:
Моето предложение е, когато се прави корекция за минал период, корекцията да се отразява във фиша за текущия месец, а не в миналия - има програми с такива възможности. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2012 08:27 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Имайте предвид, че при необходимост от корекция на възнагражденията за минал период, освен разлика в изплатената сума ще има различия и в начислените осигурителни вноски. Тази разлика трябва да се отрази в декл. обр. 1 и декл. обр. 6 за месеца, за който се отнася корекцията. Т.е. не отпада Вашето задължение да подадете и двете декларации с код корекция.
По отношение на това разликата да се отрази в текущия, за начисляване на заплати месец, помислили сме по този въпрос, скоро и тази функционалност ще бъде реализирана. Следете списъка с изменения на програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Desislava Andrianova
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2012 15:51 Заглавие: За ТРЗ и ЛИ ПРО |
|
|
Ако може в кратката ведомост да излиза извънредния труд, труда през официалните празници и обезщетенията по чл.224 на оделен ред, а не както до сега като една обща сума в надбавки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2012 08:47 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Ако в Кратка РПВ се вмъкне още една колона, тя ще изгуби смисъла си на стегната справка с основна информация и най-важното няма да бъде толкова компактна на външен вид - няма да се събере на един лист.
В новата версия на програмата, която подготвяме в момента, ще имате възможност да създадете Ваши справки с помощта на модул Мениджър на потребителските справки. Ще можете да създавате отчети със съдържание според Вашите нужди и особеност на работа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|