Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nzhelev Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 22, 2002 10:16 Заглавие: ДДС Сметака |
|
|
Здравейте,
От скоро има изискване ДДС с/ка да фигурира във фактурата
в "СКЛАД" няма място да добавя още една с/ка
Ще има ли промяна ( актуализация) на програмата където това ще е добавено?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Окт 22, 2002 13:18 Заглавие: |
|
|
Според писмо на ГДД N 91-00-46 от 25.03.2002 г. във фактурите не присъства позиция за ДДС сметка. Настоящото писмо е публикувано в Експерт Счетоводител, бр. 8, приложение 3. Ако Вие имате друг норматив документ, където това да е регламентирано, моля посочете ни го. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 23, 2002 12:56 Заглавие: ДДС сметка |
|
|
Да наистина е така, но аз имам доста клиенти, които искат да превеждат начисления ДДС по моята ДДС с/ка
Налага се да им я диктувам по телефона
Мисля , че не би Ви представлявало проблем в бланката на ф-ра издавана от СКЛАД да добавите още един ред за ДДС с/ка , както направиха Бизнес Навигатор например |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Окт 23, 2002 13:03 Заглавие: |
|
|
Прав сте, но само донякъде. Нормативната уредба е създадена за това да се спазва. Това, че една фирма прави промени в формата и вида на фактурите си е решение и отговорност на самата фирма. Ние желаем да спазваме точно нормативните документи и да не въвеждаме недефинирани атрибути. И все пак за да използвате нашата програма, като печатите на фактурите ДДС сметка използвайте поле "Описание на сделката", където в свободен текст може да въведете всичко, което желаете и то да бъде разпечатано. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|