Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
andrewa
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2018 10:02 Заглавие: Тегло на стока |
|
|
Предлагам в Склад Про да се въведе още един атрибут на стоките: тегло. За целта в таблица goods може да се добави колонка Тегло1 (Weight1) в която при желание с въвеждане/редактиране на дадена стока да се попълва и нейното единично тегло за мерна единица №1.
Така би могло автоматично да се пресмята теглото на стоките от даден документ за доставка или продажба, което е голямо улеснение.
Складовата програма на колегите в Македония го има, върши прекрасна работа.
Няма лошо да се добави и колонка Обем1 (Volume1) за автоматично отчитане на обема на стоките по аналагочен на теглото начин.
Би могло да има и второ тегло Weight2/втори обем Volume2 отнасящи се за мерна единица №2, където се отчита по-прецизно тарата и промяната на обема при опаковка на стоките в МЕ2, но предполагам че с достатъчна точност това може да се пресметне със съществуващия коефициент Ratio за превърщането МЕ1/МЕ2. _________________ Материали, машини и технологии за рекламата - четвърт век точност и коректност! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2018 15:42 Заглавие: |
|
|
Ще го обмислим. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavib
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2018 10:43 Заглавие: |
|
|
Тази възможност ще подобри експорта към електронни магазин за тези които имате интеграция със Склад Pro.
Спедиторските системи ще могат автоматично да обработват тази информация. За съжаление към момента в България няма спедиторска система която да е пълноценна. _________________ Документация
Счетоводен портал
Актуализации и дистанционен сервиз
0878443585
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|