Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Чет Юни 27, 2019 13:41 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Това се прави в Control Panel-> Regional Settings _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
M: 0882418526
W: https://www.danistudio.net/
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kova4eva_86
|
Пуснато на: Чет Юни 27, 2019 14:57 Заглавие: |
|
|
Даниел Петков написа: | Здравейте,
Това се прави в Control Panel-> Regional Settings |
Благодаря Ви за бързия отговор!
Правилно са зададени. Явно другаде е проблемът. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Юни 27, 2019 16:43 Заглавие: |
|
|
Какво стои за Non-Unicode програмите? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kova4eva_86
|
Пуснато на: Пет Юни 28, 2019 08:01 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Какво стои за Non-Unicode програмите? |
Български език /предполагам, че за това става въпрос/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 28, 2019 08:34 Заглавие: |
|
|
Там не е точно език, а кодова таблица. Позвънете ми на 0888 344 304 като сте пред компютъра. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minkov
|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 14:47 Заглавие: |
|
|
инвойс про с касов апарат тремол М20
При печатане на касова бележка продажбата излиза с данъчна група А, а в номенклатурата на стоките е зададена основна данъчна група 20% ДДС
Къде на друго място трябва да се промени нещо за да си излиза продажбата в данъчна група Б |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Добрин Митев Microinvest

|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 18:31 Заглавие: |
|
|
minkov написа: | инвойс про с касов апарат тремол М20
При печатане на касова бележка продажбата излиза с данъчна група А, а в номенклатурата на стоките е зададена основна данъчна група 20% ДДС
Къде на друго място трябва да се промени нещо за да си излиза продажбата в данъчна група Б |
В настройките на програмата сте отбелязали, че фирмата не е регистрирана по ДДС. В този случай програмата маркира автоматично всички стоки в група А - 0% ДДС |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FuturePredator
|
Пуснато на: Нед Авг 04, 2019 11:10 Заглавие: Не работи с КА Елтрейд А1 |
|
|
Здравейте, искам да използвам програмата с Касов Апарат модел Елтрейд А1 (версията по новите изисквания с QR кодове и прочее), но програмата не работи. Настроил съм COM-а, тествал съм касовия апарат с други системи и няма абсолютно никакви проблеми и т.н. Във вашия софтуер обаче след избиране на модел Eltrade A1 и избиране на COM ми излиза съобщение "Не е настроена връзка с фискално устройство". Интересното е след няколко опита и избиране на други модели на Елтрейд по някакъв начин софтуера си взе серийния номер на КА и скоростта, но пак не работи. Проблема очевидно не е нито в PC, нито в КА и затова ви пиша с въпрос - Работи ли вашия софтуер с този модел касов апарат или Не? Ако работи моля да ми обясние как да го настроя, за да си свърша работата
Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 05, 2019 18:00 Заглавие: |
|
|
Работи без проблеми. Единствените проблеми са от неправилна настройка и безразборно цъкане по параметрите. Утре ми позвънете на 0888 344 304 като сте пред компютъра. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tradis
|
Пуснато на: Вто Окт 08, 2019 10:28 Заглавие: Проблем с Daisy eXpert SX Type a message |
|
|
Привет
имаме проблем с посоченото ФУ
Инвойс ПРО беше ъпдейтнат снощи до последната версия 3.00.101 със СУПТО.
След известно главоблъскане относно драйверите за касовия апарат, ги инсталирах.
Разпознава ги като COM3... до тук всичко чудесно
пуснахме тест, разпечата там бележката с 9 стотинки и ресто ала бала
И от там насетне греда....
"Не е настроена връзка с фискално устройство"
Понеже жена ми работи на мак, под виртуален Windows, използва Вашия софтуер...
Win 7 64bit.
инсталирани коректните драйвери от сайта на Дейзи....
В дивайсес си вижда виртуалния ком порт, въртях суках, изчетох цялата тема и не и не.... в сетингите на дивайса, вдигнах дори скороста до 115 ... няма връзка и точка.
Пробвах и да деинсталирам драйверите напълно, рестарт и инсталация наново... този път отиде на COM4 но проблема си остана... "Не е настроена връзка с фискално устройство"
В сетингите на Инвойс ПРО си е зададен конкретния ком порт.
Виртуалния SIM... квото му беше там името, че не съм в момента пред него, девайс си е асайнат към уиндоуса и не и не...
Ударих на камък, плииз хелп |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 08, 2019 11:00 Заглавие: |
|
|
0888 344 304
Напишете точната версия на продукта и дата. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tradis
|
Пуснато на: Вто Окт 08, 2019 13:31 Заглавие: |
|
|
3.00.001
rev 02 - 11.06.2019 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V.Ivanova
|
Пуснато на: Чет Окт 24, 2019 12:37 Заглавие: |
|
|
Ползвам темата, за да питам нещо, което има отношение към програмата.
Касовият ни апарат отдавна е свързан с програмата. Сега след като вече Инвойс Про е линенциран в НАП, трябва да го декларирам. За това срокът до 31 януари ли остана, понеже имам някои неясноти по попълването на данните? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 24, 2019 13:01 Заглавие: |
|
|
Според чл. 52з се декларира в 7 дневен срок. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V.Ivanova
|
Пуснато на: Чет Окт 24, 2019 13:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Тъкмо четох.
7 -дневен срок, но откога? Аз ползвам програмата отдавна, а тя е лицензирана отскоро. Тоест, предполагам е трябвало да я декларирам, веднага след получаването на лиценз? Нещо, което аз очевидно аз не съм направила.
И предлагате ли някаква услуга като помощ за попълване на документа, понеже, като счетоводител, имам някои непознати термини (признавам си) и не знам кои опции да избера относно вида на инсталация и информация за базата данни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|