Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rumbata
|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2015 16:10 Заглавие: Въпрос относно Баркод Про |
|
|
Днес пуснах тази програма, като за печат ползвам принтер GoDEX G500.
Всичко е добре, но има един сериозен проблем и 1 по малък (за сега).
Сериозния е че печата етикетите х 2. На количество ако дам 1 бр. печата 2, ако дам 2 печата 4. Свързах се с helpdesk-а в Микроинвест, но човека ми каза че не знае защо се получава така и да питам Форума.
За да е ясно, че съм опитал всичко по силите ми, първо влизах в драйвера на принтера и там настроих шаблона и всички параметри, но никъде не намерих печат х2 за да го махна. В самата програма на брой копия седи 1 и не мога да намеря проблема.
Моля за помощ.
Другия среден проблем.
ЗАЩО когато ме пита коя операция да задам за да изкара номенклатурата за етикетите и примерно логично в повечето случаи е ДОСТАВКА има СОРТИРАНЕ ПО: 1. Основна мярка, 2. Цена дребно, 3. КОД. Това сортиране е ясно че е на базата на шаблона, НО НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ това не ни интересува, а ни интересува стоките да са подредени по реда на вкарване. Значи тъкмо го настроих и взех една доставка с около 50 позиции и каква ми беше изненадата като тръгнах да избирам от кои позиции да пусна етикети, че всъщност всичко е разбъркано. ЕТО тези малки моменти ми напомнят, че програмата се прави от хора, които не са в практиката и се надявам така да сме полезни. И основния въпрос е кога ще се оправи този недъг или ако е поправен моля за извинение и ми дайте решението. Дано сте ме разбрали, че си трябва повече описание, а нямам време.
Надявам се на резултат,
Лек ден |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2015 16:34 Заглавие: |
|
|
За драйвера на принтера е много странно. Godex е много популярен принтер и със сигурност работи. Пробвайте да му смените драйвера. В руския форум много пъти е коментиран този принтер и със сигурност работи.
За втория въпрос също имам мнение, Вие не предполагайте, че ние сме бумажни мишки и не се занимаваме с реални действия. Като пример мога да Ви кажа, че аз участвах в автоматизация на най-големия ресторант, работещ с нашата система. За складове на едро вероятно има още повече опит. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2015 17:25 Заглавие: |
|
|
Ок, извиняваме се но, какво е решението по втория проблем. Аз веднага се сетих за един вариант, но не ме урежда. Трябва да карам колегите при доставка на стока да сортират стоката по код преди да я пускат за печат, но това е начин на база на опита ми с програмата. Трябва да си има задължително вариант стоките да излизат по реда на вкарване, защото държим, а предполагам и колегите когато се доставя стоката, тя да се въвежда по реда по който е пусната и фактурата от колегите, така че ако се наложи да се правят справки да е по лесно.
Всичко хубаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2015 21:50 Заглавие: |
|
|
След няколко дневна работа с програмата ми излиза следнтото съобщение: Access to the path C:\Program Data\Barcod Printer Pro\format.bpf""is denied.
Как да го отстраня този проблем за да мога да работя с програмата.
Всичко хубаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Атанас Попов Microinvest

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Пет Авг 14, 2015 22:32 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Оправих проблема.
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2015 08:53 Заглавие: |
|
|
Пиша относно нов проблем.
На 5 компютъра сложих баркод четци. На един от тях като маркирам с четеца не отваря нов ред, а след като маркира отива на количество стока.
Смених друг четец, който на друг компютър чете с отваряне на нов ред и работи по същия начин до количество.
Първо мислех че проблема е в програмирането на четеца, но явно не е.
Има ли настройка в Склад Про или драйвера в компютъра от които може да се оправи проблема.
Благодаря предварително |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2015 09:50 Заглавие: |
|
|
Какъв о модела на скенера?
Проверете дали скенера изпраща Enter накрая. Ако не изпраща - добавете го. Също така елиминирайте всички допълнителни символи, които се изпращат след края на цифровата поредица. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2015 09:57 Заглавие: |
|
|
Да поясня. На този компютър закачам различни четци и се държат така, а като ги закача на другите компютри няма проблем |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2015 10:25 Заглавие: |
|
|
Версиите на продукта еднакви ли са? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|