Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 10:56 Заглавие: СУПТО версия 100 |
|
|
Имам няколко проблема със супто-то.
1: отстъпките при продажба не ги смята като изважда % от цената, а ги дели на 1.хх.
2: Прави ми постоянни закръгленя и касов апарат винаги закръгля на горе с 1-2 стотинки на общата сума, а когато правя отстъпки, разликата се увеличава драстично, работя на алтернативен метод. Когато пусна сумарен(понеже е фактура и това е единствения начин да няма разминаване в сумата на фактура и касова бележка) пак ми изписва всичко по артикули и после ако се наложи да го сторнирам, пак ми дава разминаване в справки за продажби и касов апарат.
3: Правя продажба, приключвам продажбата и очаквам разпечатване от КА, но хартията на КА се набира(въпреки това фискалния бон е факт) създава грешка в програмата и не може да приключи продажбата във суптото. Приключвам втори път, пак става грешка и пак същата процедура. И в крайна сметка имам 3 фискални бона с едно и също УНП, но с различен номер на продажба от КА, а една бордажба в СУПТО-то. Това ми се случи 2 пъти и 1път на мой клиент който също е със суптото на микроинвест, който ми спомена че просто КА е забил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vildy
|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 11:10 Заглавие: |
|
|
1: отстъпките при продажба не ги смята като изважда % от цената, а ги дели на 1.хх.
Това го оправих, но другите проблеми остават.
Поста е мой, просто съм го направил като гост, по невнимание
М/у другото с вашата програма сме от преди 2000-та година.. Но съм със СУПТО от седмица.
Бях забравил да спомена, ползвам Склад Про
Последната промяна е направена от vildy на Съб Яну 25, 2020 22:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vildy
|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 11:16 Заглавие: |
|
|
Относно липсата на номер КБ в компютъра: единият от случаите:
и относно разпечатания сумарен бон :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wasilew
|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 13:14 Заглавие: |
|
|
Здравей, и ние сме със версия 100 и се получава подобен проблем.Приключваш продажба на физическо лице плащане в брой и реално програмата приключва продажбата но без касов бон.Търся решение защото по същия начин липсва КБ при справка.Не знам как е възможно да се направи продажба без КБ и програмата да позволи!??
ПП:Микроинвест про лайт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vildy
|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 19:18 Заглавие: |
|
|
wasilew написа: | Здравей, и ние сме със версия 100 и се получава подобен проблем.Приключваш продажба на физическо лице плащане в брой и реално програмата приключва продажбата но без касов бон.Търся решение защото по същия начин липсва КБ при справка.Не знам как е възможно да се направи продажба без КБ и програмата да позволи!??
Здравейте, да се надяваме че тук ще намерим решение. Най голямата тъпотия е, да няма демо версия, за да се разгледат бъговете на програмата, но това е било изискване на НАП... до колкото ми е известно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Добрин Митев Microinvest

|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 19:21 Заглавие: |
|
|
wasilew написа: | Здравей, и ние сме със версия 100 и се получава подобен проблем.Приключваш продажба на физическо лице плащане в брой и реално програмата приключва продажбата но без касов бон.Търся решение защото по същия начин липсва КБ при справка.Не знам как е възможно да се направи продажба без КБ и програмата да позволи!??
Влезте в програмата и натиснете Ctrl+H и напишете тук датата на версията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Яну 27, 2020 16:06 Заглавие: |
|
|
Прочетете нашите Технически бюлетини, там има много информация.
Има също така решение как да проследите комуникацията между устройство и компютър. Направете това и ни напишете. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 28, 2020 09:44 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Прочетете нашите Технически бюлетини, там има много информация.
Има също така решение как да проследите комуникацията между устройство и компютър. Направете това и ни напишете. |
Значи ако сме на Лан връзка (понеже сме с com-port)няма да се налага дулиране на продажба, ако хартията примерно свърши, няма да изпише грешка в програмата и продажбата ще е на лице. А ако КА не успее да изкара четливо КБ, как да пусна дубликат ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 28, 2020 09:53 Заглавие: |
|
|
И още нещо, как да направя сумарен бон без да разбива по артикули и да си пише обща сума "към фактура от ХХХ" , защото в момента ми излиза разбито, по-горе на снимката се вижда въпросният бон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 28, 2020 22:30 Заглавие: |
|
|
1. В следващата версия ще има бутон "Дубликат";
2. Сумарният бон се активира от настройката (меню Други/Настройка/Печат/Метод на печат). _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vidall
|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2021 14:37 Заглавие: Грешка при синхронизация |
|
|
Microinvest Склад Pro - Версия 3.07.100(Build 18965-30.01.2020)
Често излиза съобщението от снимката
Използваме обща база с около 20 работни места.
Влияе ли на работа на програмата, когато синхронизацията не е приключила успешно?
Има ли подобрена СУПТО версия? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2021 18:31 Заглавие: |
|
|
Има 8 версии след вашата. И във всяка една от тях има подобрения.
Разгледайте нашия YouTube канал за нововъведенията и функциите.
Обърнете внимание на справките и графиките. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vidall
|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2021 19:47 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Актуализирането до последна версия позволява ли избор на СУПТО?
Възможно ли е преминаването от СУПТО версия в неСУПТО?
След инсталация на последната версия, ще се реши ли проблема описан по-горе?
"Заглавие: Грешка при синхронизация" |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2021 09:39 Заглавие: |
|
|
1. Да
2. Да
3. Не. Това е проблем на базата или връзката между сървърите и няма общо със софтуера. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|