Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
denkata
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2022 12:59 Заглавие: Дата на доставка |
|
|
Здравейте, възможно ли е да се слага датата на доставка от документа веднага след неговото заприхождаване във даден склад. Защото не виждам никъде опция за това. Използва се текущата дата на деня. Видях че е възможно единствено след като се заведе дадена стока, след което се достига до меню Редакция->Доставки->и тогава мога да сменя датата на доставката на даден документ.
Сами разбирате, че това е доста губене на време при положение че лично на мен ми се случва да имам един куп стокови разписки, фактури за доставка, които не идват в текущият ден при мен а със 2-3 дена закъснение, и всичките документи са със различна дата от текущата /разбираемо/. Питането ми е дали има настройка да се избира датата на момента на вкарване на даденият документ, или трябва да се напише ъпдейт и да се вкара в Склад Про.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2022 13:47 Заглавие: |
|
|
Да, може. Сменете датата на програмата от лентата (най-отдолу). Това трябва да стане преди запис на документа. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
denkata
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2022 13:48 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Да, може. Сменете датата на програмата от лентата (най-отдолу). Това трябва да стане преди запис на документа. |
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|