|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2023 17:55 Заглавие: |
|
|
Четете т 4.2 от Лицензионното споразумение. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Щирлиц
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2023 23:25 Заглавие: |
|
|
 _________________ "Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skysat
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2023 11:12 Заглавие: |
|
|
Абсолютно точно за това иде реч!
Така че мисля че сте длъжни да отключите версията,нямате право да спирате клиентите използващи тази или друга по-стара версия в която не е въведена точка 4.2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BoyanS
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2023 07:43 Заглавие: |
|
|
Щирлиц написа: |  |
Оказа се, че я има качена в архив на чужди сървъри. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Щирлиц
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2023 12:57 Заглавие: |
|
|
BoyanS написа: | Оказа се, че я има качена в архив на чужди сървъри. |
Не е въпрос дали я има някъде качена, а че в лицензионното споразумение няма точка 4.2. _________________ "Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2023 13:15 Заглавие: |
|
|
Г-н Павлов единствения начин, да ни накарате, да закупим ъпдейт на програмата, е като ни предоставите нови функционалности, чрез които да си улесним работата!
С този подход на принудителен ъпдейт, освен да изнервите клиентите и да ги загубите, не виждам какво ще постигнете.
С тези лицензионни споразумения и начина, по-който са написани си заслужавате да Ви дойдат от всякакви институции и да обясните, как нелоялно искате да принудите клиентите да ви плащат ъпдейти.
Мисля, че трябва да благодарите на държавата, за опита, да въведе СУПТО и да разберете, че скоро тази жътва няма да се повтори.
Работим с вашата програма от много години и знаем, че преди нямаше такива блокирания.
Много по удачно, е ще е да се насочите към подобряване на продукта в раздел Справки, Ценови Правила, Доставки и Продажби, защото това правим по цял ден, а не да ни пускате ъпдейти с оправени бъгове в Румъния и ние да си ги купуваме.
Твърдите, че работите за развитие, а реално от СУПТО версията не сте мръднали изобщо напред. Може да сте напреднали от към чистене на бъгове, но програмата не е станала по функционална изобщо. Даже може да се каже, че като софтуер за търговия е от най-базовите, като функции.
Лек ден! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2023 13:57 Заглавие: |
|
|
Във времето, когато сме общували с вас, аз лично имам формирано мнение, че вие така или иначе нищо няма да си купите.
А програма се развива и то много:
* Microinvest Handy
* Microinvest Control Pro
* Axis Cloud
* Връзка с електронни магазини _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2023 14:19 Заглавие: |
|
|
Разбирам,
Явно клиентите масово работят с други продукти, а не Склад Про, което няма връзка, като цяло с темата.
Аз за себе си съм се примирил и благодарение на ваши отзивчиви колеги си намирам отговори на разни въпроси и казуси.
Знам програмата, преборвам я, когато трябва и се нагаждам. Няма най-добра програма, то е ясно, но се вслушвайте в градивната критика на хората.
Като казвам, че програмата не е мръднала от към функционалност и удобство за работа, да знаете, че Не е мръднала.
Отделно в момента се боря с неработещо Архи на един обект, заради ъпдейт на Майкрософт. Ще се преборя де. Само да кажа.
За справка. Пробвах Handy-то. Рано е още да се каже, че става. Има много какво да се желае.
Относно електронния магазин. Искам да си направя в момента и съм се интересувал за вашия и на други фирми, които имат складови програми и начина на работа с електронен магазин. Там също може още много да се иска.
Не ни правете на чак такива незнаещи!
За плащането! Ако плащах за всяко нещо, което ми се предлага, да съм фалирал досега! Достатъчно, е че накупих пакети с ъпдейти! Когато е нужно, тогава! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2023 14:46 Заглавие: |
|
|
Отново нищо съществено в написаното.
Пробвали сте Microinvest Handy и "рано е да се каже, че става". Всъщност около 1000 инсталации има и вече се използва доста активно!
Борите се с Microinvest Архи Pro. Вместо това го актуализирайте, последната версия работи отлично с продуктите на Microsoft, няма особен смисъл да се "борите", технологиите се развиват.
За електронния магазин все още мислите, но "вече много може да се иска", това е върхът на изявленията!
Щом сте си накупили пакети по времето на големите отстъпки, за какво точно водим тази дискусия? Имате много свободно време ли?
Аз разбирам, че не искате да плащате. Точно това написах в първия ми отговор към Вас. Благодаря за потвърждението. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumbata
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2023 14:51 Заглавие: |
|
|
Бях се отказал да пиша и се сетих защо.
Действайте, както намерите за добре. Нямам нерви да се обяснявам за щяло и нещяло, а най-вече кой колко плаща.
Аз софтуер без пари не съм получил.
Ясно ми е напълно каква ви е идеята относно тези периоди за работа на програмата.
Бизнес е все пак.
Лошото, е че не става конструктивен диалог, относно подобрения на програмата. Там има какво да се желае!
Handy и Control pro си имат отзиви в Google. Всеки може да ги прочете.
Аз лично съм ги пробвал и ще си запазя мнението за себе си, освен това, което вече изразих.
Спорна работа и очакваме нови версии с подобрения.
P. S. Само един мъничък пример от ежедневието, който показва колко недомислици има. Искам в разширена доставка да вкарате Продукт с доставна цена 3.28 лв. без ДДС. и в колона ТО 24% (ТАКА ИДВА В ФАКТУРАТА НА КОЛЕГИТЕ) . Продажната цена е 6 лв. без ДДС! Моля напишете колко е реалната печалба, която трябва да пише в поле %оскъпяване, а колко всъщност пише!!!! Аз ги виждам пред себе си! Моля кажете ми кой е реалния %оскъпяване!
Това е оперция, която се прави ежедневно и ежечасно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|