Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
venimoda
|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2023 10:24 Заглавие: сумарно работно време казус |
|
|
Здравейте,
от скоро осчетоводявам магазин за дрехи на чиито продавачки пуснах нормални бесрочни тд по чл 67 съответно на 8 и на 4 часа. До сега не съм се занимавала със сумарно време(моля без нападки) за това съм тук за съвет как да процедирам. Пуска ли се нова 62ка в нап за тази промяна и може ли примерен график ако някой има фирма със сходни часове. (Магазинът работи от 10-18ч.) В ТРЗ видях че се отчитат работните часове като таб при заплатата и предполагам микроинвест ги смята, но ми се ще за повече информация какво да внимавам при изчисляването с програмата и особености при евентуална проверка?? Благодаря предварително на отзовалите се! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2023 13:30 Заглавие: |
|
|
Здравейте venimoda,
Не се притеснявайте да задават въпроси тук във форума на Microinvest. Форумът е създаден с цел помощ при възникнали казуси при работа с продуктите от серията Pro на Microinvest.
Периодът е изключително натоварен както за Вас, така и за нас. Предвид забавяне на отговора тук във форума, бихте ли споделили дали случайно не сте получили указания по въпроса по някой от другите канали за връзка - e-mail, телефон и др. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venimoda
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2023 16:34 Заглавие: |
|
|
Мария Андреева написа: | Здравейте venimoda,
Не се притеснявайте да задават въпроси тук във форума на Microinvest. Форумът е създаден с цел помощ при възникнали казуси при работа с продуктите от серията Pro на Microinvest.
Периодът е изключително натоварен както за Вас, така и за нас. Предвид забавяне на отговора тук във форума, бихте ли споделили дали случайно не сте получили указания по въпроса по някой от другите канали за връзка - e-mail, телефон и др. |
Здравейте,
не съм получила отговор все още. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2023 09:19 Заглавие: |
|
|
Здравейте venimoda,
Свържете се с мен на 02 955 55 15 или 0700 44 700 за да дискутираме въпросите Ви по-детайлно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vesa jekova
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2023 13:08 Заглавие: Смяна от 3 часа при 4 часов трудов договор -СИРВ |
|
|
Здравейте! За служител с 4 часов тр.договор сме заложили смени от 3 часа.
В графика всички отработени дни се изчисляват на 4 часа. Къде греша ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poly_Soft
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2023 16:29 Заглавие: СРВ |
|
|
Проверете какви почивки сте отбелязали при задаване на смените. |
|