Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Елена Д
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2023 13:45 Заглавие: Редакция на Протокол по чл. 117 от ЗДДС |
|
|
Здравейте, колеги,
Имам осчетоводена фактура за предоставени услуги от трета страна. Създала съм протокол по чл. 117 от ЗДДС към нея. При осчетоводяването е зададен месец за експорт - февруари 2023, но решихме да я оставим за месец март. Влизам в редакция на контиране, избирам съответната фактура и давам редакция. Променям месеца за експорт на март 2023 и записвам. Когато генерирам ДДС декларацията и дневниците обаче виждам, че само фактурата е изключена, но протоколът остава във февруари и съответно начисленото ДДС. Въпросът е, защо протоколът по чл. 117 не се прехвърля в м. март заедно с фактурата и какво да правя? Къде мога да видя съответния протокол и мога ли да го редактирам? В редакция на контиране намирам само фактурата, но не и протокола.
Предварително благодаря на отзовалите се! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Цветомир Маринов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2023 09:55 Заглавие: |
|
|
Здравейте, в Бързи команди от Помощен панел, в прозорец Протоколи по ЗДДС и други има поле за избор на месец за експорт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Елена Д
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2023 19:28 Заглавие: |
|
|
Благодаря! Справих се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
correct.plus.bg
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2023 20:07 Заглавие: Печат на протокол по ЗДДС |
|
|
Здравейте! Не ми е активно полето Печат на протокол по ЗДДС. Съставям фактурата и самия протокол към нея, но той не ми се визуализира и няма и от къде да го разпечатам. Изгледах обучителното видео, но при вас това поле е активно. Какъв е проблемът, дали нещо в настройките трябва да направя? Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2023 22:52 Заглавие: |
|
|
Вероятно не са попълнени всички полета за типа на сделката. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|