Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
seventimes
|
Пуснато на: Чет Мар 07, 2019 17:33 Заглавие: Годишен отчет за НСИ |
|
|
Здравейте!
Имам фирма с дейност в два града, като и на двете места има назначен персонал по трудов договор и съответно трябва да направя две годишни статистически справки. Въпросът ми е, как може да стане това, защото аз не виждам възможност за избор на персонал, а справката ми прави отчета автоматично за всички служители.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2019 09:32 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Изготвяне на годишен отчет за НСИ по отделни звена е възможно ако са организирани две отделни бази данни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seventimes
|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2019 11:49 Заглавие: |
|
|
Интересно! Тази и следващите години фирмата ще има над 10 обекта в различни градове на страната и искате да ми кажете, че трябва да създам над 10 отделни бази на едно юридическо лице за да мога да си подам коректно годишната справка за труда и в този случай, как според вас всеки месец ще организирам подаването на декларации образец 1 и 6. Предлагам да се помисли за предоставяне на възможност да се избира персонал по отдели при изготвяне на годишната справка за труда в една база.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2019 12:51 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
В настоящата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro извеждането на данни в Годишен отчет за НСИ е реализиран на ниво персонал. В плана за развитие на програмата е заложена възможност за избор на ниво звено в секция Параметри в панел Параметри и обработка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seventimes
|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2019 13:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seventimes
|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2023 11:30 Заглавие: |
|
|
Изминаха близо четири години от последната дискусия по тази тема, а решение все още няма. Изготвянето на годишен отчет за труда по отдели е невероятно труден (почти невъзможен). Въпросът ми е има ли някакво алтернативно решение (без създаването на отделни бази, защото не е функционално по други причини описани от мен по горе) към този момент, за да изготвя коректен отчет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
milenatza
|
Пуснато на: Чет Май 25, 2023 13:04 Заглавие: |
|
|
Извинявам се, че се намесвам в дискусията, аз лично съм си създала потребителски справки, които прехвърлям в ексел, за да мога лесно да сортирам данните по градове и пол, но пак отнема време... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2023 08:29 Заглавие: |
|
|
Здравейте seventimes,
Към настоящата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro няма промяна в начина на организация в отделни бази данни за изготвяне на отчетите по звена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|