Microinvest Форум Форуми Microinvest Форум
Microinvest Форум

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Годишен отчет за НСИ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Microinvest Форум Форуми -> ТРЗ и ЛС Pro
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
seventimes

МнениеПуснато на: Чет Мар 07, 2019 17:33    Заглавие: Годишен отчет за НСИ Отговорете с цитат

Здравейте!
Имам фирма с дейност в два града, като и на двете места има назначен персонал по трудов договор и съответно трябва да направя две годишни статистически справки. Въпросът ми е, как може да стане това, защото аз не виждам възможност за избор на персонал, а справката ми прави отчета автоматично за всички служители.

Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Мария Андреева
Microinvest
Microinvest

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2019 09:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
Изготвяне на годишен отчет за НСИ по отделни звена е възможно ако са организирани две отделни бази данни.
Върнете се в началото
seventimes

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2019 11:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересно! Тази и следващите години фирмата ще има над 10 обекта в различни градове на страната и искате да ми кажете, че трябва да създам над 10 отделни бази на едно юридическо лице за да мога да си подам коректно годишната справка за труда и в този случай, как според вас всеки месец ще организирам подаването на декларации образец 1 и 6. Предлагам да се помисли за предоставяне на възможност да се избира персонал по отдели при изготвяне на годишната справка за труда в една база.

Благодаря!
Върнете се в началото
Мария Андреева
Microinvest
Microinvest

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2019 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
В настоящата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro извеждането на данни в Годишен отчет за НСИ е реализиран на ниво персонал. В плана за развитие на програмата е заложена възможност за избор на ниво звено в секция Параметри в панел Параметри и обработка.
Върнете се в началото
seventimes

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2019 13:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за информацията!
Върнете се в началото
seventimes

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2023 11:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Изминаха близо четири години от последната дискусия по тази тема, а решение все още няма. Изготвянето на годишен отчет за труда по отдели е невероятно труден (почти невъзможен). Въпросът ми е има ли някакво алтернативно решение (без създаването на отделни бази, защото не е функционално по други причини описани от мен по горе) към този момент, за да изготвя коректен отчет.
Върнете се в началото
milenatza

МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2023 13:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се, че се намесвам в дискусията, аз лично съм си създала потребителски справки, които прехвърлям в ексел, за да мога лесно да сортирам данните по градове и пол, но пак отнема време...
Върнете се в началото
Мария Андреева
Microinvest
Microinvest

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2023 08:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте seventimes,
Към настоящата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro няма промяна в начина на организация в отделни бази данни за изготвяне на отчетите по звена.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Microinvest Форум Форуми -> ТРЗ и ЛС Pro All times are EET (Източна Европа)
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети