Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
servlet
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2023 13:09 Заглавие: Обновяване |
|
|
Грешка при изтегляне на актуализацията
Проверете дали имате активна връзка с интернет
Това е съобщението което дава но причината не е тази
Причината е недостатъчно място в дял с
Поправете си съобщението за да не се чудят хората когато срещат този проблем.
Направете така че свалянето на актуализациите да бъде възможно и за дял d... Знам че сега ще ми кажете да освободя място в c но няма да си рестартирам компютъра който използва дял с при недостиг на ram памет или разни други дейности. Софтуерните гиганти са решили този проблем като дават възможност на потребителя сам да определи от кой дял да му взимат при нужда или къде да записва временни файлове. _________________ Онлайн магазин за фототапети |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2023 13:44 Заглавие: |
|
|
Нашата програма сваля данните в определената за това папка C:\ProgramData
Направете настройка на вашия Windows (от софтуерен гигант), така че папката да е на друг диск. С това проблемът ще е решен. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Грудев Microinvest

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2023 08:20 Заглавие: |
|
|
За работа на MSSQL се изисква минимум 6GB свободно място. Това е от "програмите" на софтуерните гиганти. Недопустимо е според мен да държите толкова малко празно място в диск C:\, който е основен работен дял. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misskittin
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2023 07:43 Заглавие: Invoice Pro |
|
|
Здравейте,
при последно обновление на супто версия 3.00.102, понякога завършва документа без печатане на касов бон към документа , това се случва основно когато има празен допълнителен ред във фактурата. понякога изважда фискален бон с нулева стойност , а понякога не изважда въобще фискален бон, в тези случаи на допълнителен празен ред в документа, в случая трябва отново да отворя документа и като го затворя и ми поиска дали да се печата отново фискален бон да избера бутона с да. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2023 08:21 Заглавие: |
|
|
Можете ли да отново да настроите връзката с касовия апарат от меню Други>Управление на касов апарат?
Какъв модел касов апарат използвате? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misskittin
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2023 08:38 Заглавие: |
|
|
TREMOL S21, как да го настроя отново да пусна тестов бон ли ?, апарата си е настроен принципно, но когато има допълнителен празен ред идва бъга. след около 10 м ще се смени касовия апарат , но досега такъв проблем не е имало, освен че леко забавя фискалния бон |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2023 09:29 Заглавие: |
|
|
Опитах при мен да симулирам казуса, но за щастие безуспешно. Свържете се с мен в офис Бургас и ще го разгледаме на Вашия компютър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misskittin
|
Пуснато на: Нед Май 28, 2023 05:49 Заглавие: |
|
|
вероятно ще дойда, защото пак го направи
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
servlet
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2023 09:41 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Нашата програма сваля данните в определената за това папка C:\ProgramData
Направете настройка на вашия Windows (от софтуерен гигант), така че папката да е на друг диск. С това проблемът ще е решен. |
Проблемът не е решен! Това че ще сменя дял ще извежда пак грешна информация при препълване на диск - няма интернет! Тъпотии.
И след актуализация не изтрива инсталационните файлове. Това установих преди малко. Всички версии от последните години стоят на харда безсмислено заемане на място. Вземете сложете една отметка (изтрий инсталационните файлове). Даже като цяло са излишни и директно би трябвало да се изтрият. НЕ пълнете хардовете на потребителите излишно. И после не ми казвайте колко място съм оставил на дял Ц, за да не ви кажа колко място е заето с вашите инсталационни файлове през годините.
Хайде вземете преклонете глава и приемете грешките си. Пък ако благоволите да си ги оправите евала. _________________ Онлайн магазин за фототапети |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2023 22:11 Заглавие: |
|
|
1. Принцип е да не се изтриват инсталационни файлове. Даже Windows пази всички инсталационни пакети в себе си. Това предложение не е разумно, особено, когато трябва да си инсталирате точно актуализираната (закупената) версия на продукта.
2. Най-малкият ви проблем при препълнен диск е съобщението. Тя цялата операционна система се срива, съобщението да му е проблема. Просто си поставете голям диск, в момента цените са смешни, един телефон има 512 GB памет!
Не разбирам това с преклоняването на глава - тоест вие сте прави, а всички от големите компании Microsoft, Oracle, SAP нищо не разбират, защото при инсталация се съхраняват пакетите? Между другото, Windows дори си пази старите версии, изрично трябва да се изчистват чрез инструмент.
Просто за "преклоняване на глава" си отворете папка C:\Windows\Installer и вижте какво има там... _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|