Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BGRider444
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2017 23:32 Заглавие: Microinvest Invoice Pro на български и английски |
|
|
Здравейте,
използвам Microinvest Invoice Pro на български и издавам фактури на български. Налага ми се да въведа нова фирма, която да работи на английски, в Евро и да издава фактурите на английски, които да са вълидни за Европа, като в същия момент трябва да си запазя фирмата с която в момента работя на български.
Създал съм нова фирма, въвел съм продуктите, избрал съм английски, но всичко си е на български, включително левовете.
Благодаря ви предварително. Не се намирам в България, тъй че телефонните обаждания ще са ми проблем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2017 18:58 Заглавие: |
|
|
Възможни са 2 решния:
1. Издавате БГ фактура, след това я превръщате в Международна фактура на английски език;
2. Инсталирате Microinvest Склад Pro, превключвате интерфейса на английски, страната на Малта и работите с английската версия на продукта. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BGRider444
|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2017 01:50 Заглавие: |
|
|
Здравейте, благодаря ви за отговора.
Може би ще опитам първия вариант. Ще трябва да си поиграя и да го поразуча, защото не всички данни са преведени, а и някои имена преобръщайки ги на латиница не са точни. От друга страна ще трябва да видя как ще ги осчетоводявам.
При втория вариан, трябва да закупя продукта, но аз фактически нямам склад. Моят склад е виртуален. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2017 09:26 Заглавие: |
|
|
Напишете какво не е преведено. Прикрепете примери. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stganchev
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2023 12:02 Заглавие: |
|
|
Здравейте ! Имам проблем с английския интерфейс на Microinvest Invoice Pro. Стъпките, които правя са:
1 Други - Настройки
2 Език - от падащото меню избирам "Английски език"
3 Приложи и запис.
След, което интерфейса не се сменя. След повторно стартиране на програмата в менюто Език е активен "Български език"
Инсталирах програмана на компютър, на който не е била инстарирана програмата, като избрах инсталацията да бъде с английския уизърд.
С уважение |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2023 07:43 Заглавие: |
|
|
Не е готов английския интерфейс, само настройка е. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Грудев Microinvest

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2023 08:08 Заглавие: |
|
|
В следваща версия ще бъдат преведени всички менюта, съобщения и прозорци на английски и турски език. В по-следваща версия, ще бъдат преведени всички справки и документи.
Очаквайте следващата версия около края на месеца. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stganchev
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2023 18:10 Заглавие: |
|
|
ОК. Благодаря за отговора Ви. |
|