Microinvest Форум Форуми Microinvest Форум
Microinvest Форум

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Картинки в офертата

Създайте нова тема   Напишете отговор    Microinvest Форум Форуми -> Invoice Pro
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vladobmd64

МнениеПуснато на: Пет Сеп 13, 2024 10:58    Заглавие: Картинки в офертата Отговорете с цитат

Моля за помощ как да импортирам картинки в офертата. Опитвах се да дам заглавие на кaртинката с кода на продукта. Като я поставям в : C:\Program Files (x86)\Microinvest\Warehouse Pro\Pictures. Но не успявам да визуализирам. Като от Диспечер на печата съм избрал - Оферта с картинки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Виктор Павлов
Microinvest
Microinvest

МнениеПуснато на: Сря Сеп 18, 2024 12:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Би трябвало да работи. Най-вероятно има проблем с формата на картинките или с правата на достъп.

Позвънете ми на 0888 344 304 когато сте пред компютъра.
servlet

МнениеПуснато на: Сря Сеп 18, 2024 16:42    Заглавие: Re: Картинки в офертата Отговорете с цитат

vladobmd64 написа:
Моля за помощ как да импортирам картинки в офертата. Опитвах се да дам заглавие на кaртинката с кода на продукта. Като я поставям в : C:\Program Files (x86)\Microinvest\Warehouse Pro\Pictures. Но не успявам да визуализирам. Като от Диспечер на печата съм избрал - Оферта с картинки.

Картинки? Има нови възможности ли? Може ли ако има инструкции някъде да ме насочите
Виктор Павлов
Microinvest
Microinvest

МнениеПуснато на: Чет Сеп 19, 2024 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Повече от 10 години са тези възможности на софтуера.
Описано е тук: https://wiki.microinvest.net
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Microinvest Форум Форуми -> Invoice Pro All times are EET (Източна Европа)
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети