Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
elena_f198
|
Пуснато на: Пет Сеп 04, 2009 19:45 Заглавие: Предложение |
|
|
Току що свалих програмата и я раздледах. Тя е много лека за работа и добре структурирана. Много лесно се работи с нея, а и има възможност за множество справки, но за жалост не мога да я ползвам. Има ли възможност ед. цена на стоката/услугата да бъде във валута, а обобщаването да става в лева чак при дан. основа. Аз съм си съставила такава екселска таблица, при желание мога да Ви я изпратя.
Лека и успешна работа на екипа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 00:37 Заглавие: |
|
|
Това може да се получи с доработка на бланката за печат, на която да се визуализира цената в лв и във валута. Тоталите по същия начин. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 12:19 Заглавие: |
|
|
Има задължителни реквизити на фактурите и това с цена във валута и обобщаването в лева не отговаря за ЗС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elena_f198
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
Напротив, в ЗС единственото изискване е даначната основа да бъде в левове. Аз имам в предвид точно това - ед. цена и сумата - във валута, а дан. основа - в левове. Иначе от закръгленията се получават разлики. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 16:25 Заглавие: |
|
|
Интересно, тогава как бихте издали фактура чрез касов апарат? Защото Наредба N18 го разрешава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elena_f198
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 16:45 Заглавие: |
|
|
Не ми се спори с Вас, прекалено много Ви уважавам. Просто споделих своето мнение и предложение. Програмата Ви наистина е добра и лека за работа, но аз работя предимно в евро, и ако преубразуването не ми е чак в дан. основа, се получават разлики. . Закона го позволява и аз го ползвам - единствено данъчната основа да бъде изписана в левове, така избягвам тези досадни валутни разлики. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Пон Сеп 07, 2009 10:40 Заглавие: |
|
|
А това върши ли работа ? Доработка за Инвойс, подобна може да бъде направена и за Инвойс Про.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|