Предишната тема :: Следващата тема |
Допада ли Ви Microinvest Делта Pro? |
Да, много :-)) |
|
42% |
[ 32 ] |
Да :-) |
|
32% |
[ 24 ] |
Не успях да инсталирам тази beta версия :-| |
|
12% |
[ 9 ] |
Не :-( |
|
2% |
[ 2 ] |
Не, не ми допада въобще :-(( |
|
10% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 75 |
|
Автор |
Съобщение |
azrod
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
backinblack
Регистриран на: 20 Май 2011 Мнения: 183 Местожителство: Талибания, Фолксити
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 21:45 Заглавие: |
|
|
На мен не ми стана ясно, старата версия ще продължи ли да се предлага за нови клиенти и поддържа, без да се добавят нови функционалности а само евентулни нови измислици както беше преди време с новите изисквания за фактурите, IBAN-ите и подбни работи!?
Аз не съм счетоводител, но имам доста наблюдения върху различен счетоводен софтуер и върху нуждите на потребителите и личното ми мнение е, че в старата версия липсва функционалности които желаят по-големите фирми които работят с реално счетоводство, но е перфектна и си има всичко за малките счетоводни офисчета(3-5 счетоводителки) които го докарват от данъчна стъкмистика и ако бъдат принудени да минат на новата, че и лиценз за mssql да плащат е по вероятно да ги изгубите! Една политика с два актуални продукта с различни въможности и цени би била по-добра и за двете страни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 22:23 Заглавие: |
|
|
Тук има фактологични грешки:
1. MS SQL във варианта към Microinvest Делта Pro е безплатен;
2. И двата продукта ще се поддържат. Но ще се развива само новият;
3. Дори и за малки фирми новият продукт е много по-удобен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anton.yovev
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2012 13:51 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
използвам най-новата версия на Делта Про - 1,01,038.
Въпросът ми е има ли начин в справка Партньори, ниво документи, да се вижда падежа на фактурата? Ако не, как графата "Дни за падеж" в "Партньори" ни помага с нещо? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2012 15:16 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Първо е необходимо да посочите колко дни е падежа за плащане на документите за всеки един партньор, с който работите. Тази настройка се извършва в меню Редакция->Партньори, в общи Данни за всеки контрагент.
Тогава ще можете да използвате функция Показване на документи с изтекъл срок на падеж в справка Партньори. При включена отметка, в справката ще се изведе информация само за просрочените документи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vboyadzhiev60
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 19:04 Заглавие: |
|
|
Здравейте, днес платих за новата версия на ДЕЛТА ПРО от 25.02.2013г., помолих да ми пратят актуализационния код на електронната поща, а нищо не съм получил! Каква е причината? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 19:11 Заглавие: |
|
|
Ще получите актуализационния код след като колегите видят ефективно плащане _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
Бърз чат отговор
W: https://www.danistudio.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vboyadzhiev60
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 20:37 Заглавие: |
|
|
Мой познат, който работи в сградата на Геопланпроект днес е платил от мое име в брой, възможно ли е да са му дали актуализационния код на хартиен носител днес? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 20:50 Заглавие: |
|
|
Утре ще проверим и ще Ви напишем. При всички положения е важно да попитате Вашия познат. Но аз също ще проверя. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vboyadzhiev60
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 22:33 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 09:35 Заглавие: |
|
|
Кодът за актуализация е бил предоставен от колежката Ваня Иванова на 27.02.2013 година.
Кодът е 41704 ***** ***** ***** 90935, проверете при познатият си. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vboyadzhiev60
|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 18:28 Заглавие: |
|
|
Днес той ми го даде, инсталирах новата версия, благодаря Ви много!)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maya99
|
Пуснато на: Пон Мар 04, 2013 21:37 Заглавие: |
|
|
Възможно ли е инсталирането и пробване на новата версия или е достъпна за инсталация единствено след като се плати?
Архивите, които ги прави Архи про при новата версия, достъпни ли са в старата 1.01.041. Питам, защото в счетоводството смятаме да минем на новата, а в самата фирма са на 1.01.041 и се притеснявам от съвместимостта на архивите между различните версии.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Пон Мар 04, 2013 22:00 Заглавие: |
|
|
Ако имате в предвид да инаталирате нова веррсия върху страта, тога трябва да платите код за актуализация. Обаче ако имате в предвид да инатлирате новата версия на нов конпютър, тога е достатъчно да я инсталирате.
Не няма да мога да се използват. Архивите от старата версия на Делта Про, ще могат да се ползват на новата. _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
Бърз чат отговор
W: https://www.danistudio.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 05, 2013 08:31 Заглавие: |
|
|
Версиите и архивите трябва да са еднакви. В противен случай няма съвместимост.
По-новата версия "разбира" данните от по-старата, но обратното не е валидно, все пак по-старата версия "не знае" какво ново е било изградено. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|