Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rumenn
|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 15:22 Заглавие: Предложение/въпрос за BarcodePrinter Pro |
|
|
Здравейте,
нов потребител съм на Склад про + БаркодПринт Про.
Виждам че има няколко начина за отпечатване етикети на групи артикули (по група, по код, име и по определени документи). На мен скоро ще ми се наложи на 1 магазин да му отпечатам цялата налична номенклатура и не видях въможност да се отпечатат само наличностите в този магазин. Съответно би било удобно да се избират номенклатурите само от определена група, но които са налични в конкретен магазин..
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Светослав Кадиев Microinvest

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2012 15:44 Заглавие: |
|
|
В новата версия на програмата, която ще излезе до няколко седмици, ще има възможност за избор на обект. По този начин Вашия казус ще бъде решен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2012 15:50 Заглавие: |
|
|
Eлементарно, от справки - стоки - количества на стоки с отбелязано количество > 0 правим нова операция оферта и после принтим баркодовете на стоките от тази оферта със съответните им количества. Така един по един обектите! _________________ CompAssist BG - дистрибутор на Microinvest за Пловдив
Стари версии на програмите изпращам само на мои клиенти!
d.chukalov@compassistbg.com
0877/399177 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumenn
|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 10:38 Заглавие: |
|
|
Чудесно ще е ако го има в новата версия..
Това с документите е ясно, но не е съвсем точно..на оферти не могат да се печатат етикети. На поръчки може, но пък се натрупват излишни операци.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 11:30 Заглавие: |
|
|
Добре, поръчка да е, моя грешка за коя точно операция става, но става за спасяване на положението в продължение на тези няколко седмици, които ще чакате. А за много операции има решение - анулиране. Виж ако беше продажба и после да се анулира щеше да е грубо, но поръчката така или иначе няма да ви наруши наличността дали са там или ги няма ... _________________ CompAssist BG - дистрибутор на Microinvest за Пловдив
Стари версии на програмите изпращам само на мои клиенти!
d.chukalov@compassistbg.com
0877/399177 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumenn
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 12:43 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
днес настъпи момента за смяна на цени и както бях описал в началото на темата от голяма помощ би било да може да се избира отпечатването на номенклатурите само на конкретен обект.
Новите версии на Barcode Printer Pro по описание (Добавена възможност за избор на обект) и като функционалност в менюто го има като възможност, но за съжаление при мен не проработи..винаги (независимо кой обект е избран) ми предлага отпечатване на всички номенклатури в базата. Дали има някаква особеност и аз бъркам нещо..или е проблем в програмата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 12:47 Заглавие: |
|
|
Напишете какво попълвате, за да знаем как да Ви отговорим. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumenn
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 12:58 Заглавие: |
|
|
Ами имам 5 обекта, промених цените на няколко групи номенклатури и от принтер про (последна версия от днес свалих) му давам да печата "Всички Стоки от Група"...има възможност за избор на Обект и Група, Избирам си Обекта и Групата, (маркирано количества по-големи от 0) но ми отпечатва всичките номенклатури от указаната група без да се съобразява че е избран 1 от 5-те обекта... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 13:02 Заглавие: |
|
|
Тоест печати стоки с нулеви количества, така ли? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eviga
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 13:07 Заглавие: |
|
|
Цитат: | ....без да се съобразява че е избран 1 от 5-те обекта... |
Обектите с какви имена са? Възможно ли е да започват с еднакви символи ?
Например "Обект 1", "Обект Варна" и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rumenn
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2012 13:07 Заглавие: |
|
|
не не с нулеви количества не ги печата, но печата стоките които са налични и в 5-те обекта, въпреки че аз съм му задал конкретен само 1 обект
Обектите са с различни имена и справката от Склад Про за Количества на стоки показва правилно нещата..
Според мен Баркод Принтер Про при избор за печат на Стоки от група (конкретно този случай опитвам аз) не филтрира избора на обект.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|