Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Koop Bencovski
|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 14:14 Заглавие: Служебна бележка по чл. 45 от ЗДДФЛ |
|
|
Здравейте,
работя с ТРЗ Про и проблемът ми е следния:
при изготвяне на Служебна бележка за данък с годишно преизчисляване на служител с намалена трудоспособност над 50 % въвеждам сумата за полагащото се по закон данъчно облекчение, но като запаметя данните и натисна "изчисли" сумата изчезва и в справката не се отразява, респективно крайният резултат не е верен.
Какво трябва да направя, за да включа това данъчно облекчение в справката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Петър Маринов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 16:09 Заглавие: Re: Служебна бележка по чл. 45 от ЗДДФЛ |
|
|
Здравейте,
Тези полета се изчисляват на база на въведените данни за заплати. За да постигнете целта си - коригирайте изчислените стойности ръчно, натиснете бутон 'Запис' и след това разпечатайте Служебната бележка за този служител. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 16:17 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
можете да маркирате в картона на лицето, в част Данни за заплата, Инвалидност над 50%. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Koop Bencovski
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 14:06 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите, но всичко това съм го направила - маркирането в данните за заплата за над 50% инвалидност и ръчната корекция на служебната бележка по чл.45 от ЗДДФЛ.
Но ми се струва правилно системата сама да го изчислява точно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 16:11 Заглавие: |
|
|
Ако сте го маркирали вече в личния картон, можете да в модула за Годишно преизчисляване изберете лицето, бутон Изчисли - би трябвало да се появи сумата от 7920, бутон Запис - за запаметяване на данните и бутон Печат за визуализация на справката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Koop Bencovski
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 16:51 Заглавие: |
|
|
Жени,
Вие сте напълно права. И аз мосля по същия начин, но програмата не реагира така. И да въведа, и да не въведа размера на данъчното облекчение - при натискане на бутона "изчисли" сумата изчезва, а в печатната справка не се почвява. И изчислението е без тази променлива.
Благодаря за отговора и ако науча нещо повече ще го споделя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 17:20 Заглавие: |
|
|
Свържете се утре с мен на телефоните за контакт за Централен офис - София, при нас такъв проблем не се наблюдава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|