Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alfa Consult
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 11:30 Заглавие: Деинсталиране на програма , как да се свържа с Вас???? |
|
|
Здравейте , написахте ми да изпълня следното
1. Деинсталирате програмата Microinvest ТРЗ и ЛС Pro от Control Panel;
2. Изтривате папката от C:\Program Files\Microinvest\TRZ Pro
3. Инсталирате повторно програмата.
От два дни се опитвам да се свържа с Вас за подробности по процедурата и не успявам !! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alfa Consult
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 11:37 Заглавие: |
|
|
За мен това не е коректно отношение , от два дни не мога да ползвам програмата и не мога да се свържа с Вас ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alfa Consult
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 11:47 Заглавие: |
|
|
Не , не се оплаквам . Просто искам да се свържа с фирмата на която съм заплатила съответната програма . Ние с нищо не сме виновни , че програмата дава грешки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Недялко Неделчев
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 12:52 Заглавие: |
|
|
Alfa Consult написа: | Не , не се оплаквам . Просто искам да се свържа с фирмата на която съм заплатила съответната програма . Ние с нищо не сме виновни , че програмата дава грешки. |
Ако желаете съдействие, може да ми позвъните за дистанционен сервиз. _________________ Нова ера в междуборсовия арбитраж с криптовалути!
https://l7.trade/?r=107513020 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aktia
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 13:02 Заглавие: |
|
|
Виждам, че се включват дилъри на продуктите и искам да попитам има ли възможност някой от вас да помогне за актуализиране на програмите?
Опитвам вече три дни да си направя актуализации и съм възмутена от отношението на служителите на Микроинвест и пълната липса на организация в компанията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Недялко Неделчев
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 13:07 Заглавие: |
|
|
aktia написа: | Виждам, че се включват дилъри на продуктите и искам да попитам има ли възможност някой от вас да помогне за актуализиране на програмите?
Опитвам вече три дни да си направя актуализации и съм възмутена от отношението на служителите на Микроинвест и пълната липса на организация в компанията. |
Системата общо взето е доста натоварена. Ако желаете, може да ми позвъните. _________________ Нова ера в междуборсовия арбитраж с криптовалути!
https://l7.trade/?r=107513020 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 13:12 Заглавие: |
|
|
Само да уточним, че причината, поради която се налага деинсталация, изтриване на папки и т.н., се налага, защото сте инсталирали актуализация при незатворена програма. Естествено е да възникне грешка в този случай. _________________ Предстоящи безплатни продуктови обучения и семинари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alfa Consult
|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 14:01 Заглавие: |
|
|
Мария Рашева написа: | Само да уточним, че причината, поради която се налага деинсталация, изтриване на папки и т.н., се налага, защото сте инсталирали актуализация при незатворена програма. Естествено е да възникне грешка в този случай. |
Не е правена актуализация , а е закупена изцяло ТРЗ Про и е инсталирана на компютър , където никога не е имало продукт на Вашата фирма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2014 18:23 Заглавие: |
|
|
Странно е, че не приемате помощ от специалист и партньор. Ако имате Audi, смяната на масло в Инголщадт ли правите или при местния сервиз?
Все пак уважавайте хората, коите се опитват да ви помогнат, следващия път могат да не се отзоват.
И още нещо, при много от регионалните партньори има знания, които дори са по-добри от нашите за управление на компютри, сървъри и операционна система. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Фев 09, 2014 18:07 Заглавие: |
|
|
Един много важен материал, публикуван през 2012 година, който може да спести много, много време и усилия. Прочетете го: Електронна Internet актуализация
Сървърите работят 24 часа в денонощието и не се изискват никакви усилия за да се използва тази технология! Без телефони, без оператори, без чакане.
Всъщност всички чужди партньори и клиенти се научиха да го използват, за съжаление в България клиентите все още работят по стария начин. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|