Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Emil78
|
Пуснато на: Сря Дек 16, 2015 19:51 Заглавие: Формиране на ценово правило |
|
|
Здравейте имам следния въпрос - работя в обект, в който голяма част от продажбите в склад про лайт се извършват с плащане, което остава като задължение или така наречените вересий.
За извършването на тази дейност са направени карти, при избора, на които партньора се сменя по подразбиране. От този начин на плащане произтичат доста грешки при приключване на сметките - потребители бъркат приключването остава като задължение със плащане в брой. Затова и въпроса ми е следния искам да попитам как точно да създам ценово правило, за да може сметките на тази група партньори, които пазаруват на вересия винаги да бъдат приключвани по начин - плащането остава като задължение от съответните потребители.
Благодаря Ви предварително за отделеното внимание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uboy
|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2015 09:13 Заглавие: |
|
|
Мисля, че в ценовите правила няма такъв вариант на действие, но има действие "Съобщение" където може да напишете някакъв напомнящ текст, който да изкача преди прозореца с разплащане. _________________ КОМСИС ООД гр.Велико Търново. 0884196000
www.onlinepc.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Emil78
|
Пуснато на: Пет Дек 18, 2015 10:39 Заглавие: |
|
|
Не такъв прозорец няма да ми свърши работа... само ще забавя работата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2015 18:03 Заглавие: |
|
|
Предложението не е особено логично. Ако е необходимо ще разпиша стъпка по стъпка работата. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Emil78
|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2015 18:38 Заглавие: |
|
|
От грешките при работа с такива клиенти произтичат множество несъответствия при задължението на тези клиенти, затова според мен най-логичния начин е да се направи ценово правило обхващащо тази група партньори и тези потребители... за да няма недоразумения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2015 19:02 Заглавие: |
|
|
Идеята е да ограничите действията на оператора, но не отчитате, че:
1. Ценовите правила се активизират преди плащането, иначе няма как да се начислят отстъпките;
2. Във Вашия случай това ограничение ще елиминира възможността на съвестен клиент с карта да си плати директно, например той дава своята карта и иска директно да си плати;
3. Ние трябва да осигурим съвместимост с други клиенти - хем да се промени технологията за плащане, хем да работи по същия начин както е настроено да работи досега при други клиенти. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Emil78
|
Пуснато на: Пон Дек 21, 2015 08:25 Заглавие: |
|
|
Да, за да не се променя технологията на работа искам да го въведа като ценово правило, в случая при мен приспадането на тези суми се извършва само и единствено от потребителя с права на собственик. Затова е и такава идеята ми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Emil78
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2015 19:16 Заглавие: |
|
|
Ще има ли някакъв вариант да се направи такова ценово правило ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2015 14:30 Заглавие: |
|
|
Засега не предвиждаме такава промяна. Тя въобще не влиза в идеологията на продукта. Би трябвало задачата да се реши по друг начин. Нека след НГ да се чуем и ще Ви предложим друг вариант. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|