Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
theheretic1984
|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2016 14:03 Заглавие: Откраднат компютър |
|
|
Здравейте,
имаме откраднат компютър заедно с микроинвест флашката. За радост имам архив на програмата на друга флашка. До сега сме ползвали обаче версия на програмата, която не е най-новата и беше записана в дял D на този компютър.
Ще поръчаме нова флашка за програмата зa 10 euro, но нямаме стария инсталационен файл, който ми е нужен за да направя инсталация. Т.е. ще трябва да сваля най-новия файл и ще трябва да плащаме за нова флашка плюс актуализация - нали така?
Ето защо искам да потърся в други компютри дали имам точно тази стара инсталация на програмата. Въпроса ми е имайки предвид , че имам архив на програмата със стара версия, как да видя от този архив, коя е версията, която трябва да инсталирам за да потърся и съответно програмата.
Последната промяна е направена от theheretic1984 на Вто Яну 05, 2016 14:50; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s
|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2016 14:08 Заглавие: |
|
|
Няма да Ви хареса, но ще трябва да си купите и програмата отново. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
theheretic1984
|
Пуснато на: Вто Яну 05, 2016 14:23 Заглавие: |
|
|
При загуба на физически USB ключ и/или хардуерно устройство с инсталиран софтуер, се губи и самият лиценз на продуктите. В този случай те се заплащат отново по ценовата листа на Microinvest.
Всичко е ясно, трябваше първо да потърся във форума информация.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|