Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
desi_vesii
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2016 16:43 Заглавие: Архи Про |
|
|
Здравейте, купих си флашката за архиви и с нея са ми изпратили най новата версия на Архи Про, тъй като моята е по -стара. Но аз не зная как да си я исталирам моля ако някои може да ми помогне тъй като след като сложих флашката и стигнах до някъде и натам не знаех , извадих я и сега и моята по -стара версия не може да се стартира.
Ако може някои да ми напише стъпките.Аз при стартиране избирам език и давам напред и стигам до " Моля изберете типа база, която искате да архивирате - MS Access`, MSDE. MY SQL , MS SQL Server, Кое да избера?
И след това път до базата данни - също не зная какво да избера и ако има още стъпки след това да ми ги напишете.
Искам да архивирам и Делта Про и ТРЗ Про ако това е важно
Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
theheretic1984
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2016 18:03 Заглавие: |
|
|
Щом ползвате Делта Прои ТРЗ Про значи ползвате SQL server.
Изберете за тип на сървъра да е MS SQL server. за адрес на сървъра напишете 127.0.0.1 или localhost (при условия, че базата данни е на същия компютър). За потребител пишете sa, a аз парола аз ще Ви изпратя две пароли с които да пробвате. Това са паролите по-подразбиране на sql server. След, това натискате ТЕСТ и дано успешно да прави комуникация. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_vesii
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2016 15:58 Заглавие: |
|
|
Много благодаря на slavib за оказаното съдействие и бързото решение на проблема |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|