Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tihomirvasev
|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2016 08:33 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Здравейте,
За да решите проблема изпълнете следната последователност:
1. От Control Panel намерете Programs and Features;
2. Там потърсете Microinvest Invoice Pro;
3. Щракнете върху тази програма и изберете Uninstall. Тя ще бъде деинсталирана;
4. Свалете си версия от сайта. Специално внимание обърнете дали е 32 или 64 битова (в зависимост от вашата операционна система);
5. Инсталирайте ново свалената версия.
Тази процедура няма да навреди на данните ви. Ако отново продуктът не проработи ни напишете.
Не изтривайте файлове, може да унищожите данни без да искате. |
Здравейте, имам същия проблем. Програмата спря да се стартира... Изпълних дадените препоръки като деинсталирах програмата и инсталирах новата версия, която свалих от сайта, но проблема остана.
Моля споделете, ако има някакво друго решение на този проблем? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2016 09:19 Заглавие: |
|
|
Решението е това. Просто трябва да се изпълни точно. Досега сме видели следните действия на операторите:
1. Не се деинсталира програмата, изтрива се папката;
2. Деинсталира се програмата, но не се сваля новата версия, използва се предишното сваляне от сайта.
Всички те са грешни, правете това, което сме написали! Тогава всичко ще е ОК. Ако все още имате проблеми и не успявате ми позвънете на 0888 344 304 _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elina_sachkova
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2017 12:16 Заглавие: Питане относно invoice.pro |
|
|
Здравейте, тези дни се опитваме да минем на тази версия,защото ще ни е по-удобно за работа от няколко компютъра. Имам два въпроса относно продукта :
1.Има ли възможност за промяна на шрифта, защото е доста по-дребен от фактурите издавани от Микроинвест Инвойс Про?
2. Защо не може да се смята в полетата на цените, както можеше в Инвойс про?
Благодаря Ви предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2017 12:57 Заглавие: |
|
|
Никак не става ясно какво с какво сравняване. Напишете подробно. И какво искате да се смята?
Обърнете внимание, че да сравнявате Web версия с Desktop версия е некоректно, двете технологии са 100% различни и имат поведение, съобразено с използваната платформа. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t**
|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2017 17:14 Заглавие: |
|
|
Здравейте, имам следното предложение, което искам да споделя. Като настройка да може да се избира дали полето "Подпис: ................................................" да фигурира или не в документите. Аз бих предпочела да го няма, а в случай, че някой иска да се подпише може да го направи след "Получател:/Съставил:". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mn
|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2017 15:47 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Разпечатването на фактури от invoicepro.bg е малко мудно и бавно. Избират се документите един по един и се печата.
Възможно ли е да се селектират няколко документа и да се разпечатат с едно натискана на бутон ? Подобна възможност е реализирана в по-вечето от пладформите за фактуриране. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Венцислав Симеонов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2017 08:59 Заглавие: |
|
|
За печат или изтегляне на повече документи, в InvoicePro.bg e предоставена следната възможност:
1. Кликва се тикчето 'Възможност за избор от списъка', намиращо се над списъка с документи.
2. Филтрират се например фактурите по определен партньор от дата до дата.
3. Избират се, като се кликне върху тикчето за избор на всички в списъка.
4. Натиска се бутон 'Изтегли избраните'. Получава се zip архив, съдържащ pdf файл за всеки документ.
5. След разархивиране, избор на всички файлове и "Print". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mn
|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2017 10:14 Заглавие: |
|
|
Предложението ми е да не се налага да се минава през всичко това.
След селекцията на документите, да се натисне бутон за печат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2017 19:39 Заглавие: |
|
|
Как предлагате да стане, като имате предвид работата в браузър? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mn
|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2017 21:31 Заглавие: |
|
|
Въпрос на желание.
Част от другите безплатни онлайн пладформи подържат тази функция.
Много е удобна и я използвам.
В интерес на истината - ползвам invoicepro.bg за една фирма - нещо като тест и правя сравнение с другите системи.
В момента не съм в офиса да видя коя беше цитираната, но явно е предпочитана, защото имам много фирми които са я избрали.
За мен е добре, защото има реализиран експорт към Делта ПРО и директно си генерира файла. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2017 11:22 Заглавие: |
|
|
Посочете конкретна платформа за да видим какво са направили. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mn
|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2017 12:56 Заглавие: |
|
|
http://www.e-docs.bg/
https://inv.bg/
И двете системи имат експорт към вас / ДЕЛТА /ДЕПЛА ПРО/, както и опциите за маркиране на документи.
Моето виждане е, че към момента цитираните две + invoicepro стават за ползване със съответните компромиси. Има и други но са трагични.
Възможно е да изпускам нещо ново .........
Весели празници |
|
Върнете се в началото |
|
 |
r.baev
|
Пуснато на: Пон Май 28, 2018 12:05 Заглавие: |
|
|
От известно време не може да се направи архив на базата с документи през сайта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
experta_biz
|
Пуснато на: Пон Май 28, 2018 16:33 Заглавие: |
|
|
r.baev написа: | От известно време не може да се направи архив на базата с документи през сайта. |
При мен такъв проблем няма. Пробвах току-що. Получава се архив с разширение .xml _________________ Веселин Димов
https://www.experta.biz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
r.baev
|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2018 11:27 Заглавие: |
|
|
experta_biz написа: | r.baev написа: | От известно време не може да се направи архив на базата с документи през сайта. |
При мен такъв проблем няма. Пробвах току-що. Получава се архив с разширение .xml |
От месец поне опитвам и не става.
На друга фирма, с която ползвам сайта прави архив, но там са доста по-малко записи.
В конкретната фирма има доста контрагенти и документи издадени. Може би е заради това.
МИсли, мисли и накрая дава следната грешка
invoicepro.bg is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|