ilianakostova2
|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2017 16:46 Заглавие: Проблем с месеците и информацията по програмата |
|
|
Здравейте,
миналата седмица в петък имах проблем със справките - не ми показваше Рекапитулации. Свързах се с ваш служител, който след дистанционен сервиз привидно отсрани проблема. Тази седмица във вторник след стартиране на програмата, установих следното:
1. начислени заплати за 12,2016 ( аз ползвам програмата от 01,2017), имам 2 броя м.12,2016.
2. Имам начислени заплати за 01,2017, долу месеца в лентата е 01,2017 и ако искам да начисля заплати, то отново ги начислява за 01,2017. Ако дам - анулиране на заплати - подава съобщение : Анулиране на заплати за 12,2016..?
3. Служител сключен договор месец февруари фигурира във ведомостта за януари...
4. Служител, който е прекратен януари средата въобще не фигурира във ведомостта за януари...
След тези установени проблеми във вторник най-естествено потърсих колегата ви , който прави настрайки (SQL преинсталира, доколкото имам познания) в петък. До днес сряда 16,45ч. отговор и обратна връзка от вас нямам...
Възможно ли е да ми отговорите кога ще мога да изполвам програмата и дали има компетентен служител, които да направи адекватни настройки, т.к. знаете сме зависими от срокове? |
|