makenzi
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2018 05:39 Заглавие: Предложение за данните от квитанцията |
|
|
Здравейте, когато правя стокова за продажба на продуки, при сейф на документа след прозореца за маркиране дали е платена пълната сума или има аванс, изкача и квитанция, на която е упоменато това. Аз давам два документа на клиента. Единият е стоковата, а втория квитанцията за платен аванс.
Първият ми въпрос е:Ако не си пусна копие на квитанцията и за мен в момента на издаване на стоковата, от къде мога я извикам, за да я разпечатам, например след един ден?
Забележката ми към този начин на разделяне на два различни документа на общата сума и сумата, която клиента в момента е дал като аванс ми се струва доста неуместно. Повечето ми клиенти загубват вторият лист и постоянно ме питат какво им е доплащането.
Няма ли да е по удобно аванса / квитанцията/ и общата сума на поръчката да са изписани на един документ?
А при втори аванс, какво се случва? Аз не мога да разпечатам документ в случая стокова с показани всички плащания до момента. Ако ги има всички тези функции в Микроинвест Склад ПРО, а аз не съм могла да ги видя къде са , моля да ме насочите къде да прочета.
Благодаря,
Силвия |
|