Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
primabg
|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2019 21:38 Заглавие: Invoicepro.bg бърз клавиш |
|
|
Здравейте, от 01.2019 преминах към invoicepro.bg, за да ползвам опцията създаване на нов фокумент от стар. Много ми се иска bg да имаше бърз клавиш за запазване и извеждане на документа за принт. Предвиждате ли такова нещо?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
primabg
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 08:53 Заглавие: Re: Invoicepro.bg бърз клавиш |
|
|
primabg написа: | Здравейте, от 01.2019 преминах към invoicepro.bg, за да ползвам опцията създаване на нов фокумент от стар. Много ми се иска bg да имаше бърз клавиш за запазване и извеждане на документа за принт. Предвиждате ли такова нещо?  |
Мисля, си че ако се сложи такъв бутон в горната част на прозореца, за да не скролва човек до долу също ще е много удобно.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 11:37 Заглавие: |
|
|
Идеята е непонятна. Какво трябва да прави този клавиш и как ще се използва? Обяснете идеята и задачата? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
primabg
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 13:21 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Идеята е непонятна. Какво трябва да прави този клавиш и как ще се използва? Обяснете идеята и задачата? |
Здравейте, идеята е този панел с бутони да го има по-горе, за да не се налага да се скролва постянно :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misskittin
|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2019 17:44 Заглавие: |
|
|
имам въпрос относно InvoicePro.bg, при въвеждане името на стоката/услугата в документа защо не е възможно да се работи с кодовете на стоките/услигите за по-бързо въвеждане в документа, или с enter да сe минава в следващото поле вместо(снозначно)с бутона tab. Защото при често продавани стоки и услуги и работа само с цифровата клавиатура ще направи писането на документ доста по-бързо от колкото е сега. Визирам функцията в десктоп приложението на InvoicePro, при което документа се пише по бързо като се работи само с цифровата клавиатура |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2019 22:31 Заглавие: |
|
|
Има огромна разлика между Web (работи в браузер, на компютър, телефон и таблет) и Desktop (работи с пълно управление на всички ресурси). Най-добрият пример е клавиш F11, който при Desktop може да прави каквото си искаме, но при браузер разпъва изображението на цял екран. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|