Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
evercoat
|
Пуснато на: Сря Юни 19, 2019 17:12 Заглавие: Махнат продукт от стокова разписка |
|
|
Здравейте направи ми впечатление че при издадена стокова бележка без да е издавана фактура запазвам я. след това влизам в редакция документ продажби и един от продуктите го махам защото се отказват от него след това запазвам отново и после при справка на склада виждам че не ми е върнат . знаете ли на какво се дължи ?
Правя справка за доставка на този продукт (52бр) , след което справка за продажба на този продукт (45 бр) което значи че трябва да ми се водят в склада 7бр. Но в момента пише 5 налични. Въпроса ми е къде са тези 2 предполагам че същич проблем се получава и при други продукти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evercoat
|
Пуснато на: Сря Юни 19, 2019 17:18 Заглавие: Re: Махнат продукт от стокова разписка |
|
|
Сега видях че като пусна справка, стоки, наличност към дата ( това пускам за счетоводство) са си точно 7бр а в СПРАВКА КОЛИЧЕСТВА НА СТОКИ са 5 бр. Съответно като тръгна да продавам ми дава 5 налични.
Програмата е само с един един обект. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evercoat
|
Пуснато на: Чет Юни 20, 2019 09:36 Заглавие: |
|
|
Реших проблема
чрез меню Редакция/Администриране/Сервизни функции/Преизчисляване на количествата в склада |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Юни 24, 2019 14:40 Заглавие: |
|
|
Има статия в нашето http://wiki.microinvest.net за разлики между налични и преизчислени количества, както и обяснение защо и кога се получава такова несъответствие. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dobripetrov
|
Пуснато на: Сря Окт 09, 2019 14:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря много за статията. |
|
Върнете се в началото |