Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AydanAr
|
Пуснато на: Нед Юли 21, 2019 00:40 Заглавие: Invoice Pro SQL Server install error |
|
|
Получавам следната грешка при инсталацията на инвоисе про и след това датабейс еррор.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Даниел Петков
|
Пуснато на: Нед Юли 21, 2019 23:45 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Като за начало, пуснете ръчна инсталация на всички налични ъпдейти на Windows-a. _________________ Даниел Петков - Дистрибутор на Микроинвест
Бърз чат отговор
W: https://www.danistudio.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AydanAr
|
Пуснато на: Пон Юли 22, 2019 15:57 Заглавие: |
|
|
Даниел Петков написа: | Здравейте,
Като за начало, пуснете ръчна инсталация на всички налични ъпдейти на Windows-a. |
Оправих миналия проблем с инсталация на SQL 2008, чрез инсталация на SQL 2008 SP3. Единствения проблем е че нямам достъп до базата данни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Юли 22, 2019 16:12 Заглавие: |
|
|
SQL сървърът не може да се инсталира. Трябва четене какво не е наред в самия Windows. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AydanAr
|
Пуснато на: Вто Юли 23, 2019 00:02 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | SQL сървърът не може да се инсталира. Трябва четене какво не е наред в самия Windows. |
Форматирах Windowsa и пак същата работа. Да видите освен чрез Teamviewer? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 23, 2019 09:03 Заглавие: |
|
|
Свържете се с нашата поддръжка. Най-вероятно името на компютъра и на потребителя е еднакво, а това е забранено. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmiliNN
|
Пуснато на: Сря Авг 21, 2019 13:07 Заглавие: |
|
|
На мен ми дава код на грешката 4294967295 при исталирането на SQL сървъра. Какво означава това? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
herairness
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Добрин Митев Microinvest

|
Пуснато на: Чет Сеп 19, 2019 06:51 Заглавие: |
|
|
Опитайте с ръчна инсталация на SQL. Ако не можете да се справите се свържете с нашата поддръжка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
herairness
|
Пуснато на: Чет Сеп 19, 2019 09:22 Заглавие: |
|
|
Направих го, сега има друга грешка
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Костадинов
|
Пуснато на: Пет Окт 18, 2019 14:07 Заглавие: Същия проблем с Win10x64 1903 |
|
|
Аз имам същия проблем, някой стигнал ли е до решението на проблема или трябва да се свържа със съпорта.
Windows-a e инсталиран скоро и ъпдейтнат до последно, опитах всичко написано, без резултат.
Дава ми, че съм свързан към компютъра, но не и към SQL сървър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 18, 2019 14:25 Заглавие: |
|
|
Без да ни опишете в подробности няма как да съдействаме. По време на инсталацията имало ли е грешки?
Версия на Windows ? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Костадинов
|
Пуснато на: Пет Окт 18, 2019 14:48 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Без да ни опишете в подробности няма как да съдействаме. По време на инсталацията имало ли е грешки?
Версия на Windows ? |
Случая е следния:
Имах инсталиран Invoice Pro на лаптопа ми, който беше с версия на Windows 10 x64 Build 1803, версията на софтуера ви беше Setup_InvoicePro_x86 v2.0 свалена към края на 2017 г. и всичко си работеше перфектно, направих си бекъп на базата данни през софтуера след което форматирах лаптопа и инсталирах на ново Windows 10x64 Build 1903. Опитах да инсталирам стария сетъп свален преди 2 години, но ми избиваше някаква грешка още преди да започне инсталацията, въобще не старитраше самата инсталация. След това преди 1 час си свалих последната ви достъпна версия от сайта Setup_InvoicePro_x64, която въпреки името си иска да се инсталира в следната директория "C:\Program Files (x86)\Microinvest\Invoice Pro", което ме навежда на мисълта, че софтуера си е 32 битов, но не знам следстарирането на инсталацията ми каза, че липсва SAP Crystal Reports, Microsoft SQL Server Native Client и Microsoft SQL Server Express 2008 R2, дадох му да продължи с инсталацията и започна да инсталира предварителните реквизити, по време на инсталацията изписа грешка при инсталирането на върпосния SQL server, както при пусналия темата AydanAr. След това прочетох цялата тема видях, че са инсталирали ръчно SQL Server свалих си го инсталирах, след което вече инсталирах и Invoice Pro, тогава не ми изписа, че иска някакви реквизити и си мина инсталацията. След стартиране на програмата зарежда известно време и единственото, кото пише е: НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА ВРЪЗКА С БАЗАТА ДАННИ. Когато натисна ОК, програмата старитра, но нито мога да създам фирма нито да си импортна бекъпа на старата, и в ленатата пише: Има връзка до компютура, но не и до SQL сървъра.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 18, 2019 16:07 Заглавие: |
|
|
SQL сървърът инсталирал ли се е?
Работи ли му сървиса?
Дали не сте затворили ръчно 1 прозорец, където се появява надпис Success? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Костадинов
|
Пуснато на: Пет Окт 18, 2019 16:15 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | SQL сървърът инсталирал ли се е?
Работи ли му сървиса?
Дали не сте затворили ръчно 1 прозорец, където се появява надпис Success? |
Да точно този прозорец, за който говорите го затворих ръчно.... най-вероятно това е проблема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|