Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bm.georgiev
|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2020 00:43 Заглавие: Въпрос за 3.00.002 - 3.00.101 -СУПТО |
|
|
Предполагам ви е омръзнало с това СУПТО, и все пак имам въпрос .
Имаме 3 работни места + едно централно(сървър) от което не се пускат фактури.
Най-верояно ще се наложи на 1 или две от местата да се поставят касови апарати и СУПТО.
Трябва ли на всички места версията да е една и съща 3.00.101(СУПТО). Или е възможно на централното и на тези от които няма да се издават касови бележки да са на 3.00.002 ?
Поздрави. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Добрин Митев Microinvest

|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2020 10:07 Заглавие: |
|
|
Всички работни места трябва да използват версия 101 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aleksandar Marukian
|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 12:57 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Подведох се по отговорът ви и инсталирах 101 на почти всички компютри. Добре, че по-някаква причина съм сложил 002 на единия от тях. На всички останали които нямат прикачен касов апарат и са на 101 при опит за създаване на фактура програмата дава грешка - лиспващ касов апарат ?
Този който е на 002 си работи без проблеми. Фактурите си се записват и всичко се отразява в базата на сървъра.
Та да попитам все пак. Трябва ли на вскичи компютри дори и тези на които няма да има касови апарати да са със 101 версия ?
И ако не. Имате ли ремувал тулл с който да се изтрие версия 101 от тези на които няма нужда от нея.
Мерси предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Димитър Грудев Microinvest

|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 13:52 Заглавие: |
|
|
Принципно колегата Ви е отговорил супер точно в по-преден коментар. Или всички са версия 101 в обекта, или не са. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aleksandar Marukian
|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 14:03 Заглавие: |
|
|
Само е забравил да спомене, че възможността която имахме досега. А именно извеждането на фактури необвързани със супто от друга машина без фискален апарат няма да е възможно -с версия 101:).
Мерси за отговора. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rdstudio
|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 14:29 Заглавие: |
|
|
Доколкото разбрах, ако дори едно работно място е със СУПТО софтуер, то всички останали в обекта също трябва да бъдат с такъв. Проблема е че при всеки запис на документ програмата търси касовия апарат за генериране на УНП код-а.
Проблем който и на мен ми предстои да решавам...
Въпрос към екипа на Microinvest: Invoice Pro ще се 'разбира' ли с касов сървър на Тремол за споделяне на такъв без мрежова функция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 15:42 Заглавие: |
|
|
rdstudio написа: | Доколкото разбрах, ако дори едно работно място е със СУПТО софтуер, то всички останали в обекта също трябва да бъдат с такъв. Проблема е че при всеки запис на документ програмата търси касовия апарат за генериране на УНП код-а.
Проблем който и на мен ми предстои да решавам...
Въпрос към екипа на Microinvest: Invoice Pro ще се 'разбира' ли с касов сървър на Тремол за споделяне на такъв без мрежова функция. |
Друга е технологията, обърнете се към наш партньор. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rdstudio
|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2020 18:29 Заглавие: |
|
|
Другата технология предполагам е Microinvest Smart Printer. След инсталирането в Invoice Pro на второто работно място се задава ИП на компютъра където е свързан касовия апарат. Въпросът е в инсталацията на Инвойс Про на компютъра на който е свързат КА как става, чрез ИП или се ползва USB връзката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Яну 23, 2020 08:40 Заглавие: |
|
|
Единият компютър се настройва директно, другия през Microinvest Smart Printer. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rdstudio
|
Пуснато на: Чет Яну 23, 2020 11:23 Заглавие: |
|
|
Успях, всичко е точно.
Благодаря за съдействието |
|