|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ясен Бакърджиев
|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2020 19:04 Заглавие: Работа в тестова среда на склад про. |
|
|
Здравейте,
Закупил съм Склад Про с хардуерен лиценз, плюс архиватор про, плюс ютилити про и т.н.
Въпрос:
Какъв е вариантът да инсталирам и да започна да работя с програмите тестово (за мен), докато се науча, и едва след това да започна да ползвам "официално продуктите"?
Желая да ползвам продуктът като копие на всички процеси, които реално извършвам докато се напаснем и преди да започна да го ползвам официално и единствено!
Не ползвам касов апарат и работя само по банка и с ППП до адрес на куриер, но това в случая няма значение.
Желая да свържа слада и със сайта, който е на платформата на гомба!
Знам, че ще използвам около 1% от възможностите на софтуера, но искам да ползвам този 1% със 100 знание за него .
Предварително благодаря! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2020 07:41 Заглавие: |
|
|
Програмата може да работи с много фирми (всяка фирма е отделна база от данни, подобно на Word или Excel документ). Отворете си експериментална фирма, тествайте, след това направете основната фирма и започнете реалната отчетност. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Благовеста Кирова
|
Пуснато на: Пет Юли 17, 2020 11:37 Заглавие: |
|
|
Здравейте, имам сходен въпрос.
Предстои ни инсталация на Склад Про.
Как може да се изгради тази "експериментална фирма"? Какви настройки трябва да се зададат, за да е ясно, че става въпрос за тестова версия на продажбите? При положение, че касовият апарат вече е свързан към работната станция?
Също така, възможно ли е базата данни (с номенклатури, оператори, права за достъп, количества стоки и т.н) да се изгради на друг компютър и на друга версия на програмата (тестовата .056) и след това файлът да се прехвърли на компютъра, на който е инсталирана лицензираната версия на програмата?
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|