|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
В.Господинова
|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2020 08:42 Заглавие: Обезщетение по чл. 224 |
|
|
Здравейте!
Пак повдигам темата, защото вече сериозно ми губи времето неправилното изчисляване на обезщетението по чл. 224 в полза на работника. Не става въпрос за благотворително дружество, което подарява по един ден отгоре, а за счетоводство, където се търси всяка стотинка.
Така или иначе си изчислявам полагащото се обезщетение на ръка, но проблемът е, че за да нанеса корекции в програмата трябва да разсчетоводя заплатите, всички корекции заминават в канала и трябва да проверявам лице по лице дали всичко е правилно.
През Редакция за минал период не става, въвеждам правилната цифра и при запис пак връща старата. Поне направете да е възможна промяна през редакцията, за да не се налага да правя заплатите по 4-5 пъти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Йордан Атанасов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2020 20:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
от няколко версии на ТРЗ-про има опция за преизчисляване на използваната отпуска. Прочетете промените във версийте на програмата или ни звъннете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
В.Господинова
|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2020 08:32 Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Не говоря за преизчисляване на ползвания отпуск, макар че съм пробвала и с това. Програмата закръгля дните обезщетение почти винаги към по-голямото число - имала съм случаи да ми закръгли 5,01 дни на 6.
Въпросът е, че през Редакция за минал период не мога да нанеса една корекция без да анулирам всички заплати, и се налага наново да правя всички корекции. Когато имате 20 напускащи и трябва да се коригира всеки от тях отново никак не е весело, повярвайте ми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|