|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
GADJEVA
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2012 13:11 Заглавие: Д 6 |
|
|
Здравейте, натъкнах се на следния проблем - имам начислени РЗ за м. 06 и 07.2012 год. Днес подавам Д 6 за м. 06.2012 год.Правя начисление на Д6 и при разпечатването установявам, че в месец, за който се отнася декларацията е 06, а сумите са за дължимите вноски и ЗДДФЛ за 07.2012.Проблема го реших след като анулирах заплатите за м. 07.2012, но това означава, че когато се наложи да се прави някаква корекция за предходен месец, този проблем ще се получава и вместо да подадем вярна коригирана информация, може да подадем още по-грешна. Питането ми е, аз нещо ли не съм направила правилно или програмата не прави нещата както трябва. Работя с версия 1.00.041/15.05.2012/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Жени Костадинова Microinvest

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2012 08:26 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
дали обърнахте внимание на полето Месец и година, което се намира под списъка с персонала при изчисляване на Декларация 6? Полето се използва при изчисляване на Декларация 6 за период, различен от последно начисления и актуализира списъка с персонала. Възможно ли е там да сте посочили м. 07? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|