|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
renikonsult
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 11:56 Заглавие: Проблем с експорт на заплати |
|
|
Здравейте, имам проблем с експорта на заплати по банка. Списъкът със служителите, на които трябва да се експортират заплатите е абсолютно празен. Вече втори ден звъня на телефоните абсолютно неуспешно, изпратих имейли, отговор нямам, с отчаяни усилия все пак да се свържа с някой от Микроинвест, реших да пиша и тук. МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЧАКАТ ЗАПЛАТИ, А АЗ НЕ МОГА ДА СИ СВЪРША РАБОТАТА, НЕ ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ, А ЗАЩОТО ОТ СТРАНА НА МИКРОИНВЕСТ НЯМА СЪДЕЙСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alfa Consult
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 12:19 Заглавие: Re: Проблем с експорт на заплати |
|
|
renikonsult написа: | Здравейте, имам проблем с експорта на заплати по банка. Списъкът със служителите, на които трябва да се експортират заплатите е абсолютно празен. Вече втори ден звъня на телефоните абсолютно неуспешно, изпратих имейли, отговор нямам, с отчаяни усилия все пак да се свържа с някой от Микроинвест, реших да пиша и тук. МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЧАКАТ ЗАПЛАТИ, А АЗ НЕ МОГА ДА СИ СВЪРША РАБОТАТА, НЕ ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ, А ЗАЩОТО ОТ СТРАНА НА МИКРОИНВЕСТ НЯМА СЪДЕЙСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Попълнихте ли банковата сметка на всеки един служител? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
renikonsult
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 12:22 Заглавие: Re: Проблем с експорт на заплати |
|
|
[quote="Alfa Consult"] renikonsult написа: | Здравейте, имам проблем с експорта на заплати по банка. Списъкът със служителите, на които трябва да се експортират заплатите е абсолютно празен. Вече втори ден звъня на телефоните абсолютно неуспешно, изпратих имейли, отговор нямам, с отчаяни усилия все пак да се свържа с някой от Микроинвест, реших да пиша и тук. МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЧАКАТ ЗАПЛАТИ, А АЗ НЕ МОГА ДА СИ СВЪРША РАБОТАТА, НЕ ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ, А ЗАЩОТО ОТ СТРАНА НА МИКРОИНВЕСТ НЯМА СЪДЕЙСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Попълнихте ли банковата сметка на всеки един служител?[/quo
Естествено, нали до миналия месец тези хора са си получавали заплатите по този начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Русалена Димитрова Microinvest

|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 12:24 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Моля, проверете В Операции->Експорти на данни за заплата/аванс-> във филтъра в дясно, коректно ли са попълнени полетата „назначения” и „отдели”? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
renikonsult
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 13:06 Заглавие: |
|
|
Русалена Димитрова написа: | Здравейте,
Моля, проверете В Операции->Експорти на данни за заплата/аванс-> във филтъра в дясно, коректно ли са попълнени полетата „назначения” и „отдели”? |
Да, коректно са попълнени. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 14:08 Заглавие: |
|
|
Когато сте започнали да работите с един колега, е добре да продължите. В противен случай се създава двойна работа на консултантите.
Потърсете ме на 02 955 55 15. _________________ Предстоящи безплатни продуктови обучения и семинари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
renikonsult
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 14:45 Заглавие: |
|
|
Мария Рашева написа: | Когато сте започнали да работите с един колега, е добре да продължите. В противен случай се създава двойна работа на консултантите.
Потърсете ме на 02 955 55 15. |
Извинявайте, но аз не съм започвала да работя с никого от Микроинвест, поради простата причина, че от вчера сутринта се опитвам да се свържа с фирмата и катетегорично без успех, пратих имейли, на които също нямам отговор,накрая реших и тук да пиша, дано някой забележи, че имам сериозен проблем с програмата.На този телефон, който искате да Ви потърся нон стоп дава заето, как да Ви потърся?!?!?!?!?!Ще Ви напиша моя телефон ако имате желание Ви е да звъннете, защото аз при огромното си желание не мога да чуя сигнал свободно или ако даде сигнал свободно, никой не вдига този телефон. Моят тел. е 072166151-казвам се Ренета Гергинова и предварително Ви благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Рашева
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|