Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
servlet
|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2015 09:44 Заглавие: Проблем при стартиране на Invoice Pro |
|
|
Привет
Тази сутрин се събудих с неочакван проблем.
При стартиране на програмата ми изписва следната грешка: "Грешка при създаването на базата данни Default".
След като натисна бутон ОК програмата се зарежда и ми дава да си избирам с коя фирма да работя (имам две фирми) Избирам тази с която работя по подразбиране и записвам. При опит да създам фактура или да направя някаква справка ми излиза нова грешка. "В програмата възникна неочаквана грешка. Приложението трябва да се затвори. Желаете ли да изпратите съобщение за грешката до Microinvest?"
ДА/НЕ. И в двата случая следва рестарт и същите грешки. Изпратих системно съобщение до Микроинвест, но тъй като има вероятност да не го е изпратило пиша и тук.
Като допълнение искам да кажа, че направих опит да избера другата фирма. Там всичко работи без проблем.
Ако някой е имал същия проблем моля да сподели опит.
В момента съм с вързани ръце... чудя се дали да не преинсталирам програмата но ми се струва че е нещо от базата данни за съответната фирма и чрез преинсталация е малко вероятно да се оправи, но ако никой не е имал подобен проблем ще мина на варианта проба-грешка.
Благодаря за вниманието
с поздрав |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2015 13:36 Заглавие: |
|
|
С какъв антивирус сте? Подозирам, че сте Avast или Avira? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
servlet
|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2015 14:45 Заглавие: |
|
|
NOD 32... но до сега не е създавало проблем, а и както споменах другата фирма се отваря.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2015 10:37 Заглавие: |
|
|
Свържете се с нас за да анализираме проблема. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|