preslavnedev
Регистриран на: 09 Яну 2007 Мнения: 58 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2016 18:11 Заглавие: Проблем с Crystal Report ActivX Controle |
|
|
Здравейте, вероятно питането не ми е във връзка с програмните продукти, но не намирам причина за проблемът ми.
Използвам платените справки от НОИ. Те са направени по такъв начин, че се използва Crystal Report ActivX Controle към Интернет Експлорър, отделно от останалите подробности за сигурност като електронен подпис, статично IP, което се регистрира в НОИ предварително и т.н.
Когато се опитам да извадя справка за осигурителен доход, на екрана не се визуализира, а излиза бял екран, а НОИ си прибират паричките, все едно съм си свършил работата.
Въпросът ми е следният. Възможно ли е да става някакъв конфликт между използваният Crystal Report View от Микроинвест Инвойс и АктивХ контролата, от НОИ? В смисъл евентуално някаква разлика във версиите ако има нещо?
Става дума за Уиндоус 7 и Уиндоус 10 32 бита. Отговорите в търсачките не ми дадоха работещи елементарни варианти.
Връщането на Интернет Експлорър във "фабрични настройки" не върши работа и единственото, което ми остава е да върна (преинсталирам) Уиндоус в първоначален вид и да опитам достъп до НОИ без инсталиране на Инвойс и Делта, което за момента не ми се иска
До сега получавали ли сте подобно оплакване и да имате решение за него? _________________ Чем больше бумаги, тем чище задница! |
|