Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
harpi
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2017 23:24 Заглавие: Проблем с автоматичен трансфер при склад про |
|
|
Здравейте,
преди 10 дни закупихме 4бр. склад про и като важна операция за нашата дейност е автоматичен трансфер.
Много безмислено за момента, тъй като зарежда всякакви продукти отговарящи на критериите, но най важното е ЧЕ ДОРИ И ДА НЕ СА НАЛИЧНИ В СКЛАДА ОТ КОЙТО ЩЕ СЕ ПРАВИ, ПАК ГИ ЗАРЕЖДА ЗА ТРАНСФЕР. Никой няма сметка да си прави трансфер на стоки които не са налични.
Поздрави
Боби |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavib
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2017 12:16 Заглавие: |
|
|
Аз съм правил автоматичен трансфер на база количества и ред на обхождане на складовете. Ясно е, че като го няма в склада, а в магазин 1 го има ще се дръпне от магазин 1. Просто за момента колегите явно не са доработили трансфера да има зададена логика. _________________ CompAssist BG - дистрибутор на Microinvest за Пловдив
Стари версии на програмите изпращам само на мои клиенти!
d.chukalov@compassistbg.com
0877/399177 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2017 14:18 Заглавие: |
|
|
Опишете ни точната задача. Вие искате трансферът да е по продуктите, които са на минус или по продадените продукти. Аз лично прочетох мнението 2-3 пъти и не разбрах каква задача решавате. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
harpi
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2017 23:03 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Опишете ни точната задача. Вие искате трансферът да е по продуктите, които са на минус или по продадените продукти. Аз лично прочетох мнението 2-3 пъти и не разбрах каква задача решавате. |
Това което на нас ние е необходимо е,
автоматичен трансфер, който да зареди в документа за трансфер само продуктите, които са налични в съответният склад от който се прави трансфера, а не всички които са под минималното количество но не са налични за да се трансферират.
Не работим с трицателни количества. Като се пуснат още по зле става защото ще се трансферират и продукти които изобщо не са налични и ще стане голям проблем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
harpi
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2017 23:11 Заглавие: |
|
|
Не е лошо и да има опция при автоматичен трансфер, която като се избере критерии под минималните количества, да може да допълни количествата до номиналните автоматично в документа за трансфер, тъй като критерият до или под номинално количество вкарва стоки за трансфер който не са под минималното количество, което е минус и не е същото, като да се прави трансфер на стоки които са останали да речем с 1 бр. която е минимум, а номинала е 10бр.
С една дума трябва където е квадратчето с опция допълване на количествата до втора мерна еденици, да има още една опция:
допълване на количествата до номиналните.
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2017 16:04 Заглавие: |
|
|
Второто запитване е сравнително нестандартно, защото то ще даде отражение на всички, които работят с 2 мерни единици (дистрибуторите на Кока Кола, Пепси, Каменица и много други).
Първото запитване също е нестандартно, защото то изисква кръстосано сравнение.
Свържете се с мен на 0888 344 304, вероятно ще ви предложим индивидуална доработка или ще дискутираме за друга схема на работа. Разгледайте това: Улеснения при работа със справките, специално последната точка, сортиране и избор само на правилните позиции. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|