Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BoyanS
|
Пуснато на: Чет Яну 02, 2020 19:43 Заглавие: DATECS 25X LAN, ама не работи през ЛАН |
|
|
Здравейте,
Взехме от този модел апарати, за да могат спокойно няколко компютъра да работят с него в един обект, но Склад Про отказва да заработи с него през ЛАН. Стигам до настройките за ЛАН, избирам IP и парола каквито трябва да са и след това се самоизключва, дори преди да му дам запис. А ако дам запис, отново се самоизключва, само че при повторен опит да се влезе в програмата и после пак в настройките, екрана само примигва и пак се самозатваря. Настройките за IP в самия апарат са зададени ръчно спрямо конфигурацията на вътрешната ЛАН мрежа. Дава и от онези съобщения за грешка с трите бутона (Quit, Continue и за повече инфо), но се самоизключва, преди да избера който и да е от тях.
През RS232 всичко си работи и сам си открива серийния номер, но не за това сме го взели. Между другото паролата е "0000", а не "1".
Моля за решение на проблема.
Версията е последната от сайта, с дигитален подпис от 31-ви октомври. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Яну 03, 2020 10:00 Заглавие: |
|
|
Не сте направили правилна настройка на компютрите. Свържете се с мен на 0888 344 304 за да направим дистанционен сервиз. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BoyanS
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Васето
|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 12:57 Заглавие: |
|
|
В такъв случай, вече е ли разрешено повече от един компютър(разбирай едно работно място) да работят по новите изисквания с ЕДИН касов апарат?
Защото в началото на излизането на Н18 беше казано, че за всяко раб.място трябва ОТДЕЛЕН касов апарат.
Питам защото и аз се чудя какъв КА да взема, и дали това е позволено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 13:09 Заглавие: |
|
|
Васето написа: | В такъв случай, вече е ли разрешено повече от един компютър(разбирай едно работно място) да работят по новите изисквания с ЕДИН касов апарат?
Защото в началото на излизането на Н18 беше казано, че за всяко раб.място трябва ОТДЕЛЕН касов апарат.
Питам защото и аз се чудя какъв КА да взема, и дали това е позволено... | Няколко пъти аз лично съм ви отговарял (директно и индирекнто чрез други потребители) за мрежов апарат. Но ако апаратът спре, цялата фирма блокира. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Васето
|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 13:21 Заглавие: |
|
|
Виктор Павлов написа: | Васето написа: | В такъв случай, вече е ли разрешено повече от един компютър(разбирай едно работно място) да работят по новите изисквания с ЕДИН касов апарат?
Питам защото и аз се чудя какъв КА да взема, и дали това е позволено... | Няколко пъти аз лично съм ви отговарял (директно и индирекнто чрез други потребители) за мрежов апарат. Но ако апаратът спре, цялата фирма блокира. |
E, не се ядосвайте без причина...
Те, отговорите ви, са леееко уклончиви и е необходимо човек да проявава творчество за да разбере какво искате да кажете - както и сега - едно "Да" или "Не" щеше да свърши повече работа.
А ако тока спре и седем КА да има в обекта....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BoyanS
|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 13:43 Заглавие: |
|
|
Да, пише го вече на няколко места във форума, съвсем ясно - ако касовия апарат е с ЛАН порт, всичко е наред. Ако не е през лан, не може да се ползва на повече от 1 работна станция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 13:50 Заглавие: |
|
|
BoyanS написа: | Ако не е през лан, не може да се ползва на повече от 1 работна станция. | Може, но по-сложно, през Microinvest Smart Printer и настройка по tcp/ip. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Васето
|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 14:08 Заглавие: |
|
|
BoyanS написа: | Да, пише го вече на няколко места във форума, съвсем ясно - ако касовия апарат е с ЛАН порт, всичко е наред. Ако не е през лан, не може да се ползва на повече от 1 работна станция. |
Те това е: Ясно и точно!
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pip
|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 15:34 Заглавие: |
|
|
Microinvest Smart Printer трябва ли да се лицензира пред НАП? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 09, 2020 16:34 Заглавие: |
|
|
pip написа: | Microinvest Smart Printer трябва ли да се лицензира пред НАП? | Не. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|