Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Галина Маврева
|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 13:35 Заглавие: Версия 2.00.033 |
|
|
Здравейте,може ли някой работещ вече с Версия 2.00.033 на Микроинвест ТРЗ и ЛС Про да ми обясни как се попълва гърба на приложение №9 ,така че в точка 2 да пише има 6 месеца за болничен и в точка 3 да пише лицето има 12 месеца когато се касае за майка,че на мен не ми се получава.Излизат ми няма 6 и няма 12 месеца когато разпечатам приложението,сякаш каквото и да избера програмата не го приема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 13:50 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
В Microinvest ТРЗ и ЛС e включена логика за автоматичен избор на т. 2 и т. 3 от I. Обстоятелства на Приложение 9.
Заложената логика е спрямо въведеният тип отсъствие в секция Данни за отсъствия ->Болничен в ЛК и въведена стойност в поле Трудов стаж в секция Данни за назначение в ЛК.
Логика за автоматично извеждане :
т. 2
При тип отсъствие:
- Болничен;
- Гледане на болен член от семейството;
- Трудова злополука;
- Професионална болест;
- Неплатен отпуск временна нетрудоспособност;
т. 3
При тип отсъствие:
- Болничен по бременност;
- Болничен след раждане;
- Неплатен отпуск бременност и раждане |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Галина Маврева
|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 13:59 Заглавие: |
|
|
Мария Андреева написа: | Здравейте,
В Microinvest ТРЗ и ЛС e включена логика за автоматичен избор на т. 2 и т. 3 от I. Обстоятелства на Приложение 9.
Заложената логика е спрямо въведеният тип отсъствие в секция Данни за отсъствия ->Болничен в ЛК и въведена стойност в поле Трудов стаж в секция Данни за назначение в ЛК.
Логика за автоматично извеждане :
т. 2
При тип отсъствие:
- Болничен;
- Гледане на болен член от семейството;
- Трудова злополука;
- Професионална болест;
- Неплатен отпуск временна нетрудоспособност;
т. 3
При тип отсъствие:
- Болничен по бременност;
- Болничен след раждане;
- Неплатен отпуск бременност и раждане |
Благодаря Ви за бързия отговор,но за жалост не ми помага,защото информацията на хората е въведена коректно , т.е. тр.стаж е нанесен и програмата не го извлича.Логиката за автоматично извеждане не работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Сря Юли 17, 2019 14:37 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
От 01.07.2019г. в т. 2 и т. 3 на I. Обстоятелства на Приложения 9 и 10 отпадна изискването да бъде отразено наличието на осиг. стаж за съответния риск.
В точките се отбелязва само липсата на такъв, а именно "няма".
Когато в т. 2 е отбелязано "няма", то в т. 3 - не е в съответствие със съответния риск;
Когато т. 3 е отбелязано "няма", то в т. 2 - не е в съответствие със съответния риск.
Ако в т. 2 или т. 3 е отбелязано "не е избрано" по подразбиране се възприема, че има 6 или 12 месеца осиг. стаж и в експортния файл се отбелязва коректен код.
При възникнали допълнителни въпроси може да се свържете с мен на 02 955 55 15. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|