Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
strela
|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2020 11:17 Заглавие: прехвърляне на лаптоп |
|
|
Здравейте!Работя с Делта Про и ТРЗ Про на компютър,който е с Win 7.Т.к. от НАП има съобщение,че от 17.02. се спира поддръжката му и има вероятност да имам проблеми с електорният подпис имам въпрос.
Как мога да прехвърля програмите Делта Про и ТРЗ Про на лаптоп,с Win 10?След инсталиране на лаптопа,ще мога ли да продължа да работя понякога и на старият компютър?Имам USB ключ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2020 13:47 Заглавие: |
|
|
На стария компютър активирате меню Файл/Архивиране и създавате архив. Полученият архив го копирате върху USB Flash устройство. Повтаряте това за всяка отделна фирма (база от данни).
На новия компютър активирате меню Файл/Възстановяване и посочвате предварително създадените архиви от USB Flash устройството. С това програмата ще възстанови данните.
Обърнете внимание на следните много важни точки:
1. Задължително е архивиращата програма и възстановяващата да са една и съща версия. Затова препоръчваме преди архивирането да се направи, след това да се актуализира версията на програмата и да се направи още един архив. Ако архивираните данни се различават като версия от възстановяващата програма, то вероятно няма да може да се възстанови нищо;
2. Същото важи за SQL сървъра. Тъй като той е компонент на Microsoft, ние препоръчваме Windows да се обнови изцяло преди архивирането и преди възстановяването;
3. Понякога Windows не може да възстанови данни от USB Flash, затова копирайте всички архиви в папка на компютъра и възстановете от там. Тази папка не трябва да е на Desktop, защото там също има ограничения за файловете. Най-добре е да копирате данните в нова папка, създадена на диск C:\ _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
strela
|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2020 14:18 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви!А ще мога ли да работя и на старият компютър понякога ,след като "прехвърля" по същият начин данните от лаптопа и USB ключа?И още един въпрос-за някои може да е излишен,но аз не знам!Трябва ли първо на лаптопа да имам инсталирани Делта Про и ТРЗ Про? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2020 17:18 Заглавие: |
|
|
Да, ще можете, но ще трябва да правите 2 пъти повече актуализации - на стария и на новия компютър. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
strela
|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2020 17:50 Заглавие: |
|
|
Не разбрах,трябва ли на лаптопа да имам предварително някаква инсталация на продуктите или е достатъчно само да поставя хардуерният лиценз? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2020 18:28 Заглавие: |
|
|
Хардуерният ключ е само лиценз. Преди това трябва да сте инсталирали самата програма. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
strela
|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2020 18:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |