Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sandro_pz
|
Пуснато на: Чет Фев 13, 2020 16:03 Заглавие: ПРОБЛЕМ ПРИ ТЪРСЕНЕ НА СТОКИ |
|
|
Наблюдавал съм проблема във 3 различни версии на програмата.
Почна да търся във локатора и намирам даден артикул , давам на него 2 пъти със мишката да го избера и след това ме хвърля във стоките на съвсем друг артикул.
Същото го прави ако вкарвам нещо на доставка и натисна квадратчето за да вляза във стоките. принципно би трябвало да ми отвори артикула който е на реда , но често прави пак това отива на друг артикул. Така се е случвал ода не види оператор и сменя баркод на друга стока например.
Това бъг ли е? не го прави всеки път , но се случва често на 3 различни компютъра , във 3 различни обекта и бази. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
varnastore
|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2020 12:30 Заглавие: |
|
|
Това при нас (с различни версии) винаги го е правил този проблем, но намерихме решение. Не натискаме 2 пъти на артикула с мишката, ами го маркираме и натискаме ентър. Така винаги отиваме на правилния артикул |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2020 08:24 Заглавие: |
|
|
Осигурете ми достъп до такъв компютър, искам да видя това поведение на програмата. Много пъти сме правили корекция в Локатора и трябва да видим дали нещо не смущава операцията. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|