Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
karamfil
|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2020 14:34 Заглавие: Invoice pro и Fisco |
|
|
Здравейте може ли на един компютър да се извършват продажби със Fisco който е свързан с КА а на друг компютър да се издават фактури с Invoice pro двата компютъра са в локална мрежа тоест по точно въпроса ми е може ли компютъра който е с Invoice pro да управлява КА без да се свързва с допълнителен кабел? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2020 16:18 Заглавие: |
|
|
Да, може. Ще трябва да инсталирате безплатния Microinvest Smart Printer. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
karamfil
|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2020 15:21 Заглавие: |
|
|
След като свържа Invoice pro със КА и издавам фактура на касовата бележка всеки един артикул ли ще се изписва или има опция само общата сума от Фактурата ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
karamfil
|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2020 22:26 Заглавие: |
|
|
Попаднах на информация че нямам право да използвам не супто софтуер "Fisco" или само касов апарат при наличието на регистрирано супто в обекта?
Вярна ли ми е информацията?
Виктор Павлов написа: | Да, може. Ще трябва да инсталирате безплатния Microinvest Smart Printer. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2020 16:39 Заглавие: |
|
|
Fisco няма нищо общо със СУПТО. Дали може СУПТО и Fisco - не би следвало да има проблем, тъй като системата не съхранява и отчита продажби. Няма база от данни. Ако Fisco е проблем, то програми като FPrint, DProg, FDInit и Daisy Manager също трябва да са забранени. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
karamfil
|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2020 21:59 Заглавие: |
|
|
По-рано някой ми бе казал че като имаш СУПТО всяка продажба трябва да минава през СУПТОто и че нямаш право примерно да пускаш фактури от СУПТОто а отделни продажби да маркираш ръчно на касовия апарат или през фиско? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|