Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mn
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2020 13:33 Заглавие: служебни бележки |
|
|
Здравейте,
питам си аз, никакни отговори на предходните въпроси но понеже ме дразнят някои липси да продължа:
Непрекъснато се налага да издаваме служебни бележки на персонал за различни служби, които липсват като бланки в програмата :(
Конкретен пример - за приемане на дете в ясла или детска градина ни искат бележка, че лицето е на трудов договор и не е в предизвестие.
Не виждам такава бланка в документи ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2020 13:51 Заглавие: |
|
|
Възможно е да няма този документи, но пък може да се направи от потребителя като нова бланка с параметри. Програмата го позволява. Бележки можете да направите всякакви, за всички институции.
Ние също се дразним, че БНБ не обявяват курс между недоминиран лев и Биткоин, но търпим. Едва ли има система, която да съдържа всички неща от живота. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mn
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2020 15:49 Заглавие: |
|
|
Тези бланки на ниво програма ли са или за всяка база по отделно ?
На година правим по 50-60 подобни и ръчната работа ми идва в по-вече.
Това трябва за всеки първокласник и всяко постъпване в градина или ясла. Не виждам причина да го няма като макет.
Не виждам и отговор по тема за грешни справки по отпуски. Описал съм проблема.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Авг 26, 2020 10:55 Заглавие: |
|
|
Ще направим списък и план за актуализиране на документите. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мария Андреева Microinvest

|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2020 09:23 Заглавие: |
|
|
Здравейте mn,
Извършените потребителски промени в модул Бланкови документи, меню Редакция е на ниво програма, а не персонално за база данни.
Може да редактирате избран от Вас документ, който да използвате при необходимост във всяка една база данни.
При желание от Ваша страна изпратете желаните от Вас бланки на документите на следния e-mail: sos@microinvest.net. Те ще бъдат включени в следваща версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|