|
Microinvest Форум Microinvest Форум
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
miro7874
|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2020 19:21 Заглавие: Проблем при работа през Remote Desktop |
|
|
При работа с програмата през Remote Desktop, при избор на която и да е от опциите - доставка, продажба излиза съобщение за неочаквана грешка и програмата се затваря. При работа на компютъра, където е инсталирана програмата няма проблем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Щирлиц
|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2020 21:12 Заглавие: |
|
|
Операционна система?
32 или 64-битова?
ъпдейти?
режим на "монитора" при дистанционната връзка? _________________ "Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miro7874
|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2020 08:51 Заглавие: |
|
|
64 битова е ОС с всички ъпдейти.
За режима на монитора не знам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Щирлиц
|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2020 10:42 Заглавие: |
|
|
Аха, Windows XP 64-bit може би?
А каква е системата на целевия компютър към който се включваш?
За режима на "монитора" би трябвало да можеш да избираш точно преди момента на свързване с отдалечения компютър. Освен ако не си записал шорткът с предварително въведени данни за свързване, и не се появява прозорчето, в което имаш възможност да въведеш адреса на компютъра и други настройки. В такъв случай кликваш с десен бутон върху шорткъта, и избираш "Редактиране". _________________ "Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miro7874
|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2020 10:51 Заглавие: |
|
|
И двата компютъра са с Windows 10 Pro.
Режима на дисплея е
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Щирлиц
|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2020 19:08 Заглавие: |
|
|
Мда, нормално. Но май няма да мога да помогна. След всеки ъпдейт на 10-ката винаги почваме да гадаем с колегите тоя път какво точно ще спре да работи. Това вече не е операционна система, а подигравка с хората.
…
Все пак можеш поне за проба да стартираш връзката да не е във "Full screen", а в по-малък прозорец, и да намалиш цвета на 16 бита.
Пиши после да кажеш дали има промяна. _________________ "Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2020 08:35 Заглавие: |
|
|
Посочете точното съобщение на грешката. Може да е в правата за достъп. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miro7874
|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2020 11:02 Заглавие: |
|
|
Дата: 28.09.2020 12:00:46
Версия: 1.01.067
Операционна система: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
Съдържание: General Error: 100 :
Timestamp: 28.09.2020 09:00:46
Message: HandlingInstanceID: 76c5abdb-3422-4394-835c-57ceff1f5fc9
An exception of type 'System.NullReferenceException' occurred and was caught.
-----------------------------------------------------------------------------
09/28/2020 12:00:46
Type : System.NullReferenceException, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089
Message : Object reference not set to an instance of an object.
Source : PresentationCore
Help link :
Data : System.Collections.ListDictionaryInternal
TargetSite : Void EnsureChildren()
HResult : -2147467261
Stack Trace : at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.EnsureChildren()
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.UpdateChildrenInternal(Int32 invalidateLimit)
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.UpdateChildren()
at System.Windows.Automation.Peers.AutomationPeer.UpdateSubtree()
at System.Windows.ContextLayoutManager.fireAutomationEvents()
at System.Windows.ContextLayoutManager.UpdateLayout()
at System.Windows.ContextLayoutManager.UpdateLayoutCallback(Object arg)
at System.Windows.Media.MediaContext.InvokeOnRenderCallback.DoWork()
at System.Windows.Media.MediaContext.FireInvokeOnRenderCallbacks()
at System.Windows.Media.MediaContext.RenderMessageHandlerCore(Object resizedCompositionTarget)
at System.Windows.Media.MediaContext.AnimatedRenderMessageHandler(Object resizedCompositionTarget)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl()
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeInSecurityContext(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.Run(CulturePreservingExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invoke()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.ProcessQueue()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.WndProcHook(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(DispatcherPriority priority, TimeSpan timeout, Delegate method, Object args, Int32 numArgs)
at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam)
at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(MSG& msg)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrame(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Wait(TimeSpan timeout)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.InvokeImpl(DispatcherOperation operation, CancellationToken cancellationToken, TimeSpan timeout)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(DispatcherPriority priority, TimeSpan timeout, Delegate method, Object args, Int32 numArgs)
at Microinvest.Framework.Core.Helpers.Extensions.UiElementExtension.Refresh(UIElement uiElement)
at Microinvest.Accounting.Modules.ShellServices.ViewModels.StatusBarViewModel.Refresh()
at Microinvest.Accounting.Modules.ShellServices.StatusBarManagerService.DisplayMessage(String message, Boolean setBusyCursor)
at Microinvest.Accounting.Modules.Operations.OperationsModule.Delivery(Object param)
at Microsoft.Practices.Composite.Presentation.Commands.DelegateCommand`1.Execute(T parameter)
at Microsoft.Practices.Composite.Presentation.Commands.DelegateCommand`1.System.Windows.Input.ICommand.Execute(Object parameter)
at MS.Internal.Commands.CommandHelpers.CriticalExecuteCommandSource(ICommandSource commandSource, Boolean userInitiated)
at System.Windows.Controls.MenuItem.InvokeClickAfterRender(Object arg)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl()
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeInSecurityContext(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.Run(CulturePreservingExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invoke()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.ProcessQueue()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.WndProcHook(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o)
at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam)
at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(MSG& msg)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrame(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Application.RunDispatcher(Object ignore)
at System.Windows.Application.RunInternal(Window window)
at System.Windows.Application.Run(Window window)
at wLxHCwmSbvzFQyuicxRHZAvmcoiC.()
Additional Info:
MachineName : ACTIV-PC
TimeStamp : 28.09.2020 09:00:46
FullName : Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.ExceptionHandling, Version=5.0.414.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35
AppDomainName : Microinvest Accounting.exe
ThreadIdentity :
WindowsIdentity : ACTIV-PC\Elite 8300
Category: General
Priority: 0
EventId: 100
Severity: Error
Title:Microinvest Accounting Unhandled Exception
Machine: ACTIV-PC
App Domain: Microinvest Accounting.exe
ProcessId: 14056
Process Name: C:\Program Files (x86)\Microinvest\Delta Pro\Microinvest Accounting.exe
Thread Name:
Win32 ThreadId:8112
Extended Properties: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|