Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
roberto
|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 16:54 Заглавие: проблем с майчинство |
|
|
след актуализация и направен импорт на формули
не ми отчита майчинството нито като дни в Декларация 1 ,нито го отчита в справките които предлага програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2009 00:09 Заглавие: |
|
|
Пак се връщаме на въпроса: "Какво точно сте въвели в личния картон"? Ако не ни представите тази информация ние ще трябва да изпълним ролята на врачки, за да познаем какъв е проблема.
Прочетохте ли, че тези данни вече се въвеждат чрез Отпуски и болнични? Темата е многократно дискутирана във форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Станимира Танкова Microinvest

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2009 09:13 Заглавие: |
|
|
Майчинството се задава в Болнични/Нов период. Задавате период и тип болничен - „Отпуск за отглеждане на дете до 2 години”. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marina
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2009 19:20 Заглавие: отпуск за отглеждане на дете до 2г |
|
|
На 27.01.2009г дистрибутор ми направи актуализация на ТРЗ. Имам служителка, която е в отпуск за отглеждане на дете до 2г. Влизам в болнични, но там няма такава променлива. Излиза ми веднага табличката за нанасяне на болничния лист. Като вляза в отпуски, там пък има неплатен отпуск за отглеждане на дете до 3г. Въведох датите от 01.01.2009г до 10.07.2009г когато детето навършва 2г. При начисляване на заплатите ми излиза само ЗО от работодателя 10.40лв което е правилно, но за неплатен отпуск. Мисля, че при майчинство ЗО са 4,8% ако не се лъжа за сметка на работодателя. Моля Ви за отговор или къде да го прочета във форума. _________________ Marina Petrova
niki_trans2006@abv.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|