Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sakrovi6te77
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 15:25 Заглавие: Първоначална регистрация |
|
|
Искам да попитам следното - закупила съм Делта и ТРЗ през 2005, но не съм го регистрирала и ползвала до сега. Какво трябва да направя, за да започна сега да работя с тези програми? От Пловдив съм. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Георги Янков Microinvest

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 15:40 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Позвънете на колегите от регистрации на тел: 0881344304 или 029555515
от 9.00 до 17.30 в работен ден те ще ви помогнат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sakrovi6te77
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 16:25 Заглавие: |
|
|
Мерси!
А за актуализация на представителите Ви в Пловдив ли трябва да се обадя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Георги Янков Microinvest

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 16:29 Заглавие: |
|
|
Можете да платите при нашите дистрибутори,
или да ви изпратим проформа избебрете кое ще вие по удобно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hasseb432
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2014 07:27 Заглавие: |
|
|
Привет, става въпрос за следното, занимавам се основно с инсталация на системи за СОТ, охрана, видеонаблюдение ,контрол на достъпа и в по-малка степен с изграждане на компютърни, телефонни и др. слаботокови инсталации.В няколко обекта където слагах СОТ техника и камери клиентите ме питаха за магазинерски софтуер и необходимото техническо оборудване /баркод скенери,ел. везни, кас. апарати.. и т. н./, имайки най-общи познания в тази сфера ги упътих към други фирми,но не щеш ли преди 3-4 дни в едно малко магазинче/откъдето и често пазарувам/ обещах на собственичката да й дам пълна оферта включваща горевизираното оборудване и софтуер.Става въпрос за едно /евентуално две/ работни места /на същите предполагам се слага SFF P3/P4 , баркод четец, монитор и фискално устройство, като същите се включват в обща мрежа към 3-ти компютър играещ ролята на сървър/.Другото което ме интригува е дали въпросния компютър-сървър е удачно да се ползва за видеонаблюдение, както и дали в този случай той /dvr кепчъра/ може да следи при отчетени транзакции на ПОС у-вата включени към другите два компютъра.Относно техниката имам наблюдение откъде да е закупя, а за софтуера и инсталацията му вероятно ще трябва да се обърна към някой от дистрибуторите Ви или към Вас? _________________ You can easily check out our high quality 642-996 dumps You can also get success in real hodges |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2014 10:08 Заглавие: |
|
|
Най-добре се обърнете към дистрибутор в района ви, това ще ви спести едни дъъълги разговори по телефон и настройки дистанционно през интернет. Друга важна полза ще бъде и самото обучение, което ще получат на място клиентите и реално ще ползват пълноценно програмата  _________________ CompAssist BG - дистрибутор на Microinvest за Пловдив
Стари версии на програмите изпращам само на мои клиенти!
d.chukalov@compassistbg.com
0877/399177 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|