Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sando82
|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 10:49 Заглавие: |
|
|
Да ви пратя логото и да го монтирате тогава?
И за Ферарито готово е елате да ви го демонстрирам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
Поздравления за Ферарито! Лека и безаварайна!
Изпратете ни логото, ще го поставим. Тарифата ни е 29 EUR на документ.
Само за Ваша информация вижте това: Обучения в Русия и преценете колко труд трябва за обученията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sando82
|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 10:58 Заглавие: |
|
|
Ясно ще караме без Лого.
Благодаря ви за отделеното внимание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
murfy
|
Пуснато на: Чет Юни 20, 2013 10:45 Заглавие: лого |
|
|
поставянето на лого в инвойс про само с кристал репорт ли става или може и с поставяне на .jpeg файл в папката |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 20, 2013 11:05 Заглавие: |
|
|
Чрез Crystal Reports. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrod
|
Пуснато на: Пет Юни 21, 2013 09:17 Заглавие: |
|
|
Да, с Кристал Репъртс става работата, но има вероятност да си замажете работещата бланка затова я копирайте предварително и тогава творете на воля. И затова неведнъж е отговрено, че трябва да го прави обучен човек или човек с мнооооого свободно време да експериментира, изтрива и пак експериментира докато сложи логото и другото не е разместено/изтрито.
Не мога да разбера упоритостта на хората да не ценят специализирания труд и опита в дадена сфера. Да, и аз не оцених труда на момчетата в сервиза и реших да си правя центровката сам, първия път не успях и освен, че си платих да ми направят центровка се наложи да си търся начини да издърпам колата си до сервиза или да заплатя допълнително да ми я направят в моя гараж! На следващия път прочетох доста инфо, набавих си човек с опит и сам си направих същата операция. Отчитайки, че това го правя от страст и тръпка по автомобилите мога да кажа, че се справих успешно. Обаче ако сложа на везните часовете дето съм погубил за четене, сваляне и качване на ангренажен ремък от една страна като "спестена сума" от майсторски хонорар и от друга страна ако през това време си бях работил моята всекидневна работа се оказва, че съм поне два пъти на загуба от изгубеното време. Затова изводът е много прост - всеки трябва да си работи работата и нещата ще вървят! Не може всички да сме жичкаджии, водопроводчици, автомонтьори, програмисти и освен това да работим нещо абсолютно различно в работното си време... _________________ CompAssist BG - дистрибутор на Microinvest за Пловдив
Стари версии на програмите изпращам само на мои клиенти!
d.chukalov@compassistbg.com
0877/399177 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 23, 2013 16:58 Заглавие: |
|
|
Много точно казано. За мен определено това е мисълта на годината в нашата област! _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
recluser
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2017 11:31 Заглавие: |
|
|
Малко късно, но за всеки който не е успял да си сглоби Ферарито и не му се плащат по 29 евра за документ!
Изтеглете си Crystal Reports от тук
http://www.crystalreports.co.uk/evaluations.html
Тове е демо версия за 30 дни, предполага се че ще успеете да си сложите логото за това време.
Отворете папка ReportTemplates в директорията на програмата.
Отворете чрез инсталираната версия на Crystsl Reports, темплейта на който искате да сложите своето лого. Примерно за фактурите ви, това е файла Invoice.rpt.
Спокойно, редактира се подобно на текстов редактор от вида на MS WORD.
Това което трябва да внимавате е да не променяте полетата с маймунките!!!
След направените промени, копирайте променения документ в папка Reports.
Готово, вече имате лого на фактурите си!
Ако нещо се прецака, махнете вашия файл от папката Reports и повторете процедурата.
....................
Сега да мислим за Ферарито. Не мога да реша дали да е с предно или със задно предаване
 _________________ RecLu7er |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|