Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kolev87
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2017 10:19 Заглавие: . |
|
|
Оказа се, че след като пусна отново инсталатора Setup_InvoicePro_x64.exe този Native Client го имаше в списъка за инсталация преди да излязат бутоните за поправка и деинсталация. Премина инсталатора и сега всичко е точно. Благодаря за насоките! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Виктор Павлов Microinvest

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2017 12:28 Заглавие: |
|
|
В бъдеще не деинсталирайте компоненти, които са важни за програмата. Това е чисто операторска грешка. _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nounev
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2017 21:26 Заглавие: Обединяване на стокови в една фактура |
|
|
В представянето на Invoice Pro пише за такава възможност, но за съжаление не я откривам! Четох из форума дискусии отпреди няколко години и реших, че след като вече сте обсъждали проблема и "грешката" в сайта Ви не е поправена, то вероятно възможността за обединяване на стоковите вече съществува. Ако ме съветвате да си купя Склад Про, купил съм си за 5 работни места и Баркод принтер про съм си купил, но държа на Invoce, защото имам над 28 000 артикула и не мога предварително да ги обхвана /поне за сега/ и ми се налага да дописвам като "машинописка".  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2017 09:57 Заглавие: |
|
|
От написаното не стана ясно какво се изисква от програмата. Моля, обяснете с пример? Каква е "такава възможност"? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emil_z_
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 14:58 Заглавие: Microinvest pro на маймуница |
|
|
След успешна инсталация на 64 бит версия на МИнвест Про на Windows 7 и след експортиране на данните на активната база от МИнвест, ми се зареждат всички издадени документи до края на 2016 г., но не и тези от началото на 2017 г. досега. Освен това при извеждане на списък с издадени документи, всички символи са на маймуница (с изключение на поредните номера на издадените документи- фактури) и не се разчита нищо. Как могат да се оправят тези два проблема? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emil_z_
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 15:46 Заглавие: |
|
|
Изписва ми ето това при опит да извърша експорт на база данни от МИнвест , която обхваща периода до 18.04.17, т.е. до днес.
"Промените не могат да бъдат запазени, поради следните грешки:
1. В текущата фирма вече има издадени документи. Моля, създайте нова фирма.
2. В текущата фирма вече има създадени стоки. Моля, създайте нова фирма.
3. В текущата фирма вече има създадени партньори. Моля, създайте нова фирма."
Всички данни за изнадени вече документи и партньори до края на 2016 г. са импортирани, но всички се изписва на маймуница. Как мога да променя шрифта на крилица, така както се визулаираше в МИнвест под Windows XP? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 16:38 Заглавие: |
|
|
Версия на продукта?
Как е инсталиран SQL сървъра? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emil_z_
|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2017 14:57 Заглавие: |
|
|
Докато оправим единият проблем и хоп-друг. Показва ми, за вече издадени фактури със старата програма, някакви странни стойности на ДДС, което не е 20 %, напр. стока със стойност 50 без ДДС и издадена фактура за 60 лв. с ДДС (20 % , т.е. 10 лв. върху 50 без ДДС), а сега ми я показва 58 лв, т.е. 50 лв. + 8 лв. ДДС, което явно не е 20 %, а съвсем друг процент. Така е за повечето вече издадени фактури със старата програма. Когато сложа опция за печат на някоя стара фактура, издадена с предната програма, ми показва в preview преди печат, ставка 20 % ДДС и правилно изчислена обща сума с ДДС, но в полето словом не ми подава тази сума, ами изписва друга. Например- 70 лв без ДДС, изчислява 84 лв с ДДС и така е написано с цифри, но в полето словом пише "Седемдесет и осем лв." и това не подлежи на промяна или редакция, т.е. ако го пусна, така и ще се отпечата, а това е вече издадена фактура със старата програма, където си беше 84 и цифром, и словом. Търсих в настройките, но нищо не можах да променя. Какво да правя? При издаване на нов документ с новата програма всичко е наред и се начислява правилно ДДС, съответно-правилно се изписва и цифром, и словом. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2017 16:40 Заглавие: |
|
|
Аз лично пробвах написаното от вас и не се вижда такъв проблем. Вероятно:
1. Стария Microinvest Invoice е бил много древна версия;
2. В стария Microinvest Invoice вероятно е имало цени с фиксирано ДДС;
3. При конверсия на данните е имало разминаване, например старата версия е била с изключено ДДС, новата с включено;
4. Нещо друго, което не се вижда на пръв поглед.
Не ми отговорихте и на поставените от мен 2 въпроса...
PS: Защо трябва да редактирате стари фактури с новата програма? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emil_z_
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2017 10:07 Заглавие: |
|
|
Ако примерно се наложи да отпечатам наново вече издадена стара фактура, това което ще се отпечата на хартиения носител, ще бъде вярно цифром, но грешно словом, което е абсурд (напр. пише 84, словом "Седемдесет и осем"). Да се надяваме, че няма да ми се налага да отпечатвам наново стари, вече издадени, фактури. При инсталиране на новата програма не е отметнато включено ДДС и така е било и при старата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
globalconsult07
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2017 09:12 Заглавие: Промблем при актуализацията на Microinvest Invoice Pro |
|
|
Здравейте,
Преди няколко дена шефът ми реши да актуализира програмата Invoice pro, но не изчакал да приключи актуализацията и я прекъснал. В резултат на това в момента не мога да стартирам програмата и ми излиза съобщение "В програмата възникна неочаквана грешка. Приложението трябва да се затвори. Желаете ли да изпратите съобщение за грешката до Microinvest?". Не е правен архив на програмата. Инсталирахме програмата на друг компютър и прехвърлихме данните от стария. За съжаление и там не се стартира програмата. Моля за помощ. Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2017 09:59 Заглавие: |
|
|
Каква е операционната система?
Имате ли антивирус на компютъра?
Какво пише в log файловете? _________________ Клиентите на Microinvest по света: http://www.microinside.ru |
|
Върнете се в началото |
|
 |
globalconsult07
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2017 16:09 Заглавие: |
|
|
Здравейте и извинете за закъснелия отговор.
Операционната система е Windows 7 и антивирусната програма е AVGfreeantivirus.
Можете ли да ми кажете кои са тези лог файлове? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexpet
|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2017 14:33 Заглавие: |
|
|
Здравейте, знам че в про версията не може да се печатат оригинал и копие на 1 лист ( това не ми трябва по принцип ) , но може ли 2 копия да се печатат на 1 лист ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|